ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ!

 

Τι σου κάνω, μάνα μου!
«Τι μου κάνεις...., πες μου, τι μου κάνεις...» βγαίνουν αχνά και καυτά τα λόγια από το στόμα του κοριτσιού.
-Στον Παράδεισο σε στέλνω..., αχ...

«Μόνη μου..., ταξιδεύω χωρίς εσένα; αχ...» ψιθυρίζει με κλειστά τα μάτια,άλλωστε στη στάση που βρίσκεται δεν μπορεί να κυττάει στα μάτια τον επιβήτορα, στη διάρκεια της συνουσίας.

Αφήνουμε το αναμμένο ζευγάρι που έχει αρχίσει να ιδρώνει στην απόλαυση του πρωκτικού σεξ κι ερχόμαστε αμέσως στο θέμα μας...
...Η Γαλλική Επανάσταση το 1789, λέει, είναι ένα γεγονός όπου η ανθρωπότητα αλλάζει σελίδα, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Μέγα ιστορικό γεγονός και η Ρωσική Επανάσταση το 1918, όπως η Ανακάλυψη της Αμερικάνικης ηπείρου, η εφεύρεση του αυτοκινήτου, του τηλεφώνου, του ηλεκτρισμού, όλα αυτά κι άλλα πολλά σε τούτο κι εκείνον το βαθμό άλλαξαν, λέει, τη ζωή των ανθρώπων. Όπως και η λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση, λίγα χρόνια μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο.

Κι όταν έσκασε μύτη η περίφημη «Έκθεση Κίνσεϋ», που θεωρήθηκε το μανιφέστο του κινήματος, πιο σωστά του ξεσαλώματος της σεξουαλικής απελευθέρωσης, τότε άρχισαν να πέφτουν όλα τα ταμπού, να μη μένει τίποτα όρθιο. Στις ΗΠΑ, μια χώρα κατά βάσιν συντηρητική, ο σοδομισμός, η διείσδυση του πέους στο πισωπόρτι είναι πράξη αξιόποινη σε περισσότερες από 30 πολιτείες και νόμιμα στέκεται ως αιτία διαζυγίου. Κι όμως! Σήμερα το πρωκτικό σεξ στους Αμερικανούς έχει υπερδιπλασιαστεί, σύμφωνα με έρευνα του περίφημου Ινστιτούτου Σεξουαλικών Ερευνών Κίνσεϋ, στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Βιολόγος ήταν ο Αμερικανός Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϋ, καθηγητής εντομολογίας και ζωολογίας, και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο σεξολόγο. Πέθανε το 1956, 62 χρονών. Στο θέμα μας.

Σήμερα οι ΗΠΑ θεωρούνται η πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά χώρα. Πάντα σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϋ οι Αμερικανοί κάνουν σεξ με 41 «παραλλαγές» σε 5 βασικά τρόπους, που είναι:

• Κολπική διείσδυση
• Αυνανισμός
• Αυνανισμός του συντρόφου, της συντρόφου
• Στοματικό σεξ
• Πρωκτικό σεξ
Έχει διαπιστωθεί ότι όλο και περισσότεροι ψάχνονται, δοκιμάζουν νέου τύπου επαφές, με συνέπεια αργά ή γρήγορα να φθάσουν και στη σούφρα της ιεροσύνης, στο πρωκτικό. Μετά από δύο αιώνες ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, μέγας λάτρης της πίσω αυλόπορτας, δικαιώνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Μην ψάχνεις το σημείο G στο αιδοίο