ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ

 

Φιλιέσαι στο στόμα και πίνεις νέκταρ από τα υγρά του άλλου, της άλλης. Απελευθερώνεται η ψυχή σου, όλες οι γκρίζες σκέψεις στο κεφάλι σου πάνε περίπατο, κλείνεις τα μάτια και γίνεσαι εξωγήινος ενώ πατάς στη γη. Οι παλμοί ξεπερνούν τους 170. Την φιλάς και στη στιγμή αποκτάς την απόλυτη ψυχική ισορροπία, αισθάνεσαι να πέτυχες ένα άλμα αυτοπεποίθησης. Ειδικά στην γυναίκα, αν «πιάσει» το φιλί, τότε παραλύουν τα γόνατα της.

Παίρνεις τη σεξουαλική ηδονή και με τις πέντε αισθήσεις. Ακόμα και με την ακοή ανεβαίνει η λίμπιντο. Με την αφή παίζει και το στόμα, όχι μόνον τα χέρια, και βέβαια το πέος, το αιδοίο. Μιλάμε για την ολοκληρωτική πράξη, δηλαδή όταν ο άλλος, η άλλη φθάνει μέχρι το τέρμα, «τελειώνει». Μιλάμε για το κολπικό γαμήσι, το φαλλικό, το πρωκτικό, το στοματικό.

Όσο για την αφή. Η επαφή με το στόμα ενεργοποιεί το Είναι σου. Αρχίζει να ενεργοποιείται η συνωμοσία του σύμπαντος μέσα σου. Επειδή το στόμα κρατάει ένα γονιδιακό κοκταίηλ από τα χείλη και τη γλώσσα των πρωτόπλαστων, του Αδάμ και της Εύας.

Στο σινεμά, για πολλά χρόνια, το φιλί στο στόμα ανάμεσα σε εραστές, σε ερωτευμένους ήταν σεμνό, «φιλικό», όχι πυρετικό, όχι παθιασμένο. Μόλις το 1953 ο κόσμος είδε το πρώτο αληθινά ερωτικό φιλί στην ταινία From Here To Eternity, ελληνικός τίτλος Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι. Ένα καυτό φιλί στα χαβανέζικα νερά (φώτο) της Ντέμπορα Κερ και του παίδαρου, του μπρατσαρά και κρυφοαδελφής Μπαρτ Λάνκαστερ.

Στο πανεπιστήμιο Stanford της Μασαχουσέτης υπάρχει το «Όργιο του Φιλιού». Πρόκειται για έθιμο, δηλαδή μια... δικαιολογία προκειμένου να... καλοσωρίζονται οι νέοι φοιτητές. Την πρώτη πανσέληνο σε ειδική γιορταστική εκδήλωση γίνονται ανταλλαγές φιλιών στο στόμα ανάμεσα στους πρωτοετείς. Συνεχείς(!) ανταλλαγές φιλιών!!!

Έρχεται ο άλλος, η άλλη, στα 18 χρόνια και πιθανότατα μέχρι τότε να μην έχει φιληθεί. Πως αλλοιώς θα... διευκολυνθεί, παρά με τη νομιμότητα του εθίμου. Υπ' όψιν ότι αυτό ισχύει, άρχισε από το 1900, δηλαδή εποχή κάθε άλλο παρά ευνοϊκή για να βρεθούν μόνοι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.
Στις 12 τη νύχτα, λέμε για το έθιμο, όλοι οι φοιτητές χωρίζονται σε δύο γκρουπ, ετεροφυλόφιλοι και gay. Και είναι ελεύθερος ο καθένας, η καθεμιά να φιλήσει όποιον διαλέξει, αρκεί κι αυτός να συμφωνεί. Όταν κυκλοφορούσαν κάποιες επιδημίες, για λόγους προστασίας και για να μη... διακοπεί το έθιμο, η διεύθυνση του πανεπιστημίου μοίρασε στοματικά διαλύματα, για να ενθαρρύνει τα γλωσσόφιλα.

Διαβάστε ακόμα:

Μην ψάχνεις το σημείο «G» στο αιδοίο