Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Κι όταν λέμε, να έχουμε να πούμε ουσία. Περιεχόμενο. Όχι να λέμε, να λέμε πολλά και να μη βγαίνει νόημα. Την πέσανε κανονικά στον Βαρουφάκη. Ομάδα 30 περίπου αντιεξουσιαστών θεώρησαν εξουσιαστή τον υπουργό οικονομικών και έκαναν την γκραν θηλυκή απρέπεια να του επιτεθούν μέσα σε εστιατόριο, πολλοί εναντίον ενός.

Ευτυχώς που ο Βαρουφάκης συνοδευόταν από τον μπόντυγκαρντ του. Την σύζυγό του. Που σαν κανονική σωματοφύλακας αγκάλιασε σφικτά τον άνδρα της για να μην τις αρπάξει. Άνανδρος ο τσαμπουκάς των αντιεξουσιαστών, όμως όχι και μέχρι να χτυπήσουν γυναίκα.

Η «προσωπική» επίθεση στον Βαρουφάκη περιέχει βέβαια πολιτικό χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα είναι ενάντια στην παραμύθι φούρναρης αριστερή κυβέρνηση από στοιχεία «εξαρχειώτικα», δηλαδή της εξωκοινοβουλευτικής, της εξτρεμιστής αριστεράς, την οποία βέβαια αποδέχεται και ο Βαρουφάκης και άλλα στελέχη του σύριζα.

Ο υπουργός οικονομικών δεν είναι αποδεκτός από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους αλλά και από τους ντόπιους αντιεξουσιαστές. Τους μεν Ευρωπαίους ο ξυρισμένος μοτοσυκλετιστής τους σνομπάρει με σουξέ, τους δε Εξαρχειώτες αντιεξουσιαστές τους θεωρεί συνομιλητές του.

Πράγματι ο Βαρουφάκης ξακαβάλησε από τη μοτοσυκλέτα του όταν άκουσε τα μπινελίκια των αντιεξουσιαστών, που τον περίμεναν έξω από το εστιατόριο, για να κάνει μαζύ τους πολιτική κουβέντα. Κανένα πρόβλημα ότι προηγούμενα εντελώς χουλιγκάνικα τον τρομοκράτησαν τον σκυλόβρισαν μέσα στο ρεστωράν. Ούτε καν τηλεφώνησε στην αστυνομία. Απεναντίας, μετά τον απίστευτο τραμπουκισμό που έφαγε ο ίδιος και η φουκαριάρα η Δανάη του, ο Βαρουφάκης «τα είπε και τα βρήκε» με τους συντρόφους της αντικυβερνητικής πλευράς.

Διαβάστε ακόμα:

Η σχέση του Βαρουφάκη με τον ΓΑΠ