ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ

 

Γουστάρουν και οι γυναίκες την τσόντα. Βεβαιωμένο. Αποδεδειγμένο. Γιατί όχι, δηλαδή. Κι εδώ έρχομαι να σου πω τη μεγαλύτερη αδικία του αιώνα. Ο άνδρας μπανίζει γυμνό, ημίγυμνο γυναικείο, όμως όχι στον ίδιο βαθμό ανδρικό γυμνό και η γυναίκα.

Στον τομέα αυτόν η ισότητα των δύο φύλων πάει περίπατο. Έτσι είναι και δεν σε παίρνει να διαφωνήσεις. Η γυναίκα δεν έχει την ευκαιρία να απολαύσει γυμνό σε δημόσια θέα, όσο ο άνδρας. Στερείται τη σεξουαλική φαντασίωση με ίσους όρους. Να είμαστε δίκαιοι.

Ο σινεμάς, η διαφήμιση, τα περιοδικά, γενικά τα μήντια αποθεώνουν το γυναικείο κορμί, τα δείχνουν όλα, όσο γίνεται περισσότερα, πιο αποκαλυπτικά, όμως μόνον για πάρτη του άνδρα. Για να κάνουμε ταμείο, για πάρτη της γυναίκας δεν δείχνουν το ανδρικό όργανο, έστω ας μην είναι σε στύση το πέος. Από την άλλη, δεν αφήνουν τίποτα εκτός κάμερας στο γυναικείο σώμα.

Το πορνό, μαλακό και σκληρό, soft porn και hard core, κυρίως απευθύνεται στους άνδρες, άλλο ότι από σπόντα βολεύονται και οι λεσβίες. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, η βιομηχανία του πορνό απευθύνεται στον ανδρικό πληθυσμό. Όπως, όμως, σεξουαλικά φτιάχνονται οι άνδρες και από την τσόντα, έτσι γουστάρουν τσόντα και οι γυναίκες, από κοντά και οι gay, που περιμένουν να μπανίσουν περισσότερο γυμνό στον άνδρα, όχι στην γυναίκα, όταν το ζευγάρι κάνει σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

Στοματικό γουστάρει η γυναίκα, κομπλεξάρει τον άνδρα