ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

 

Δεν χρειάζεται σήμερα για να κάνεις μία τραπεζική συναλλαγή ή, να ενημερωθείς για το λογαριασμό, να μετακινηθείς από το σπίτι σου, από το γραφείο σου. Ας είναι καλά ο υπολογιστής σου, κερδίζεις χρόνο και γλυτώνεις τον κόπο να πας μέχρι το υποκατάστημα της τράπεζας. Η τεχνολογία βολεύει και την τράπεζα, που δεν σε θέλει στα πόδια της. Όπως την εξυπηρετεί το νταραβέρι σου με την τράπεζα να το κάνεις με το μηχάνημα, το ΑΤΜ.

Όχι, ρε πούστη, βρήκαμε το κομπιουτεράκι και μ' αυτό να κάνουμε τη δουλειά μας και στο γαμήσι. Διαδιχτυακό τραπεζικό ή, ό, τι άλλο νταραβέρι, το καταλαβαίνω. Όχι, ρε, και διαδιχτυακό σεξ. Μέσω internet εικονικές «συνουσίες» κι ο άλλος να περνάει με τις ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του.

Κάποτε για να πηδήξει ο άλλος τράβαγε στο μπουρδέλο. Φυσιολογικά πράγματα. Σήμερα παίζουν μπάλλα ιστοσελίδες με επαγγελματικούς οίκους ανοχής και τόσο «προχωρημένο» υλικό, εντελώς ακατάλληλο αν περιλαμβανόταν π.χ. σε μία ταινία.

Όπως υπάρχουν site «γνωριμιών». Για παντρεμένους κι όχι. Και για να κερατώσεις τον σύντροφό σου. Ιστοσελίδες με ειδικότητα στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Γίνεται της πουτάνας. Χαμός.

Τα πάντα όλα σήμερα με τον υπολογιστή. Το αλκοολίκι. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα ποσοστό ανδρών δεν πλησιάζει τη δικηά του στο κρεββάτι, με κάποιες δικαιολογίες, και από το χώρο του, από το γραφείο του «κάνει παιχνίδι» με μια άγνωστη. Χωρίς να έχει σωματική επαφή, αυνανιζόμενος φτιάχνεται, ανάβει μ' αυτά που βλέπει, μ' αυτά που ακούει.

Μέσω του υπολογιστή «απολαμβάνει» πράματα, πορνοπράματα, που δεν είναι σε θέση να του τα προσφέρει η δικηά του, η οποία πιθανόν να του έχει γίνει βαρετή. Δεν τον ινριγκάρει, και μην έχει παράπονα αυτή, διότι στο φινάλε δεν την... απατά, δεν απλώνει χέρι σε άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το σημείο «G» στο αιδοίο