ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!

 

Το κύμα των προσφύγων στη δυτική Ευρώπη σε δύο πλάνα. Στην Γερμανία μαζικές επιθέσεις σεξουαλικής βίας σε γυναίκες, στην Φινλανδία μαζικές εκδηλώσεις σεξουαλικής πείνας από ντόπιες σε μετανάστες.

Σοβαρή κοινωνία η Φινλανδία, αξιόπιστο κράτος, όλα δουλεύουν υπό έλεγχον, εδώ και αιώνες έχουν ξεκαθαρίσει τι είναι δημόσιο, ποιες είναι οι παροχές, καμμία σχέση με κάποιο μπουρδέλο βαλκανικό που κάθε λίγο αλλάζουν οι νόμοι, κάθε υποψήφια κυβέρνηση... δεσμεύεται να κάνει... αλλαγή και είναι διαλυμένα τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα πάντα όλα.

Ποιος, όμως, Έλληνας πάει να ζήσει στην Φινλανδία; Μόνον αν είσαι τρελλός. Κι όταν βέβαια η ίδια η πατρίδα σου σε διώχνει, διότι οι συνθήκες είναι τέτοιες που το κράτος σου πίνει το αίμα. Συμβιβασμός με τη ζωή στην Φινλανδία είναι να αποδεχθείς τη μοναξιά σου, το αλκοόλ και τη σκέψη για αυτοκτονία. Ζωή αντιανθρώπινη σ' αυτά τα κλίματα.

Μ' ένα εικοσάρικο λυσάρες Φινλανδέζες, σαραντάρες και σαρανταπεντάρες, «ζητιανεύουν» σεξ στους σταθμούς του μετρό από νεαρούς μετανάστες. Να την έχουμε υπ' όψιν τέτοια καβάτζα, ίσως μας φανεί χρήσιμη κι εμάς τους Έλληνες. Παιδιά της Συρίας δεν είμαστε, αλλά θα γίνουμε κάποια στιγμή, θα πάρουμε το δρόμο για τα βόρεια, εκεί όπου προβλέπονται να στηθούν «πιάτσες» εξαγοράς αρσενικών μιας βραδυάς. Και η τιμή των 20 ευρώ μάλλον θα αυξηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφώνω βαρώνο σημαίνει ανοίγω τον τάφο μου