ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΑ

 

Από φάτσα είναι μια χαρά. Πρόσωπο όμορφο, αρμονικό, με έξυπνα μάτια, μια γυναίκα γοητευτική, γιατί όχι και ελκυστική. Η 33χρονη Μελίσα Πρίστλυ είναι υπάλληλος σε γυναικεία φυλακή της Αγγλίας. Συγκεκριμένα δεσμοφύλακας, άρα καθόλου παράξενο που το κορίτσι είναι λεσβία.

Δεν είναι μονάχα λεσβία, κάτι αποδεκτό, κάτι φυσικό, αφού η φύση της αποζητά ερωτική συντροφιά με γυναίκα, όχι με άνδρα. Η κυρία είναι και ανώμαλη. Πνευματικά ανώμαλη, όχι σεξουαλικά.

Τα 'φτιαξε με μια 27χρονη φυλακισμένη. Η ανωμαλία. Ο παραλογισμός. Πρώτον, διότι δεν χάθηκαν οι γυναίκες εκτός φυλακής. Τέλος πάντων, είναι ανεπίτρεπτο το κάθε είδους νταραβέρι, πολυ περισσότερο απρεπές νταραβέρι, ανάμεσα σε άνθρωπο του νόμου και ενός κατάδικου. Και δεύτερον, διότι η ερωμένη είναι μπουμπούκι του υποκόσμου. Είναι πίσω από τα σίδερα για ληστεία, ενώ από τη δικαιοσύνη έχει χαρακτηριστεί «δημόσιος κίνδυνος» διότι κυκλοφορούσε με σφυρί.

Λεσβία, λέει, δεσμοφύλακας. Αυτό τους μάρανε. Να την στήσουν σε κρεβάτι ψυχίατρου. Δεν είναι στα καλά της, όχι γιατί είναι τζίβα, αλλά επειδή έκανε δεσμό με μια σαλεμένη κακοποιό.

Διαβάστε ακόμα:

Ναι είμαι λεσβία, τρέχει τίποτα;