ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Οι Άγγλοι λένε I love you. Σ' αγαπώ, δηλαδή. Δεν λένε Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Στην αγγλική γλώσσα απουσιάζει η λέξη Έρωτας. Με μια λέξη, το love κάνουν δουλειά και για την αγάπη και για τον έρωτα. Το ίδιο και οι Γάλλοι, μια λέξη έχουν, το Amour.

Έχει σχέση ο έρωτας, η αγάπη, με το γαμήσι; Έχει. Και δεν έχει. Αγαπάς ένα πρόσωπο φιλικά, πλατωνικά, ως αδελφός, ως ξάδελφος, όχι ερωτικά. Άλλη έννοια έχει το ρήμα Αγαπώ όταν το λες στην μάνα σου, άλλο στην γυναίκα σου. Τέλος πάντων, γουστάρεις να πηδήξεις κάποια χωρίς να την έχεις αγαπήσει, χωρίς να την έχεις ερωτευθεί. Άλλο είμαι καψούρης με μιά γυναίκα, άλλο ερωτευμένος μαζί της, Να, γιατί δεν ταυτίζεται απαραίτητα η αγάπη με το σεξ.

Οι γυναίκες, βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες έχουν σεξ και έρωτα σε πακέτο. Αποδέχονται το σεξ όταν πειστούν ότι με τον γκόμενο θα γνωρίσουν τον έρωτα. Και το σεξ είναι δεύτερο, πρώτος στόχος είναι ο έρωτας. Μεγαλύτερη σημασία γι' αυτές έχει η ρομαντική διάσταση της ερωτικής σχέσης. Αντίθετα, για τον άνδρα πρώτο έρχεται το σεξ.
Άλλο πράμα, λοιπόν, ο έρωτας, το συναίσθημα, που είναι αέρας μυρωδάτος, που είναι φαντασία, άλλο το γαμήσι, που είναι πράξη, πράμα χειροπιαστό και σπαρταριστό.

Δεν σου κάθεται το κορίτσι. Τι κάνεις; Θέλει σχέση μαζί σου, όμως δεν αισθάνεται έτοιμη να γδυθεί. Πιθανόν να θέλει να γαμηθεί, να έχει γυρίσει η τρίχα της, αλλά να περιμένει από εσένα τον μαλάκα όχι απλά να επιμένεις κι άλλο, όσο να της δώσεις το «άλλοθι» για να παραδοθεί.

Της λες πως δεν πρόκειται να πάθει τίποτα κακό αν κάνετε σεξ. Με τα κατάλληλα λόγια που θα τα γεννήσει η στιγμή την παραμυθιάζεις, εκτός όλων των άλλων, ότι το γαμήσι είναι απαραίτητο, ότι θα της κάνει καλό. Σωματικά. Οργανικά. Ότι στην ηλικία της έχει ανάγκη να γαμηθεί, να γαμιέται. Αγαμία σημαίνει ατροφία στην γυναίκα. Μιλάμε ιατρικά, επιστημονικά.

Δεν είναι ψέματα αυτά. Αλήθειες είναι. Για την γυναίκα είναι αδιάφορο αν δεν τα εννοείς όσα της λες για να την ψήσεις. Εκείνο που μετράει είναι να της δώσεις ισχυρή δικαιολογία πριν ''υποκύψει''.

Συνεχίζουμε το ρεπερτόριο. Στο πολύ συντροφικό της λες και το άλλο. Ότι οι κινήσεις στο σεξ βοηθάνε στη σύσφιξη της κοιλιάς της και των οπισθίων της. Δεν υπάρχει πιο φυσικό αναλγητικό στην γυναίκα από τον σεξουαλικό ερεθισμό. Κι ακόμα πως η γυναίκα με τον οργασμό ενισχύει την αντοχή της, σε κάθε πόνο.

Κι ένα τελευταίο να της πεις, αν πραγματικά σ' αγαπάει. Με το σπέρμα ο άνδρας αποβάλλει καρκινογόνες ουσίες. Αν δεν σ' αφήσει να κάνετε σεξ, τότε οι καρκινογόνες ουσίες θα αρχίσουν να συσσωρεύονται στον προστάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Δοξάζει τον θεό όταν το πέος μπει μέσα της