ΣΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!!!

 

Πόσα κορίτσια, ακόμα και σήμερα, στις πιο ποθητές ηλικίες αρνούνται την υπέρτατη ηδονή με την είσοδο του πέους στον κόλπο τους, επειδή δεν θέλουν να χάσουν την παρθενιά τους. Σε πείσμα της επιθυμίας τους να βιώσουν την κορυφαία χαρά της ζωής, το ευλογημένο σεξ, αποφεύγουν να συνουσιάζονται άφοβα και αντρόπιαστα. Και, γαμώ το στανιό μου, ένα και δύο χρόνια, ίσως για πέντε και δέκα χρόνια, κάνουν... υπομονή. Να περιμένουν, τι;

Μυξοπαρθένες, λες. Και θύματα μιας νοσηρής και ανελεύθερης ηθικής του κώλου, να προστατεύσουν την «τιμή» τους. Να περιμένουν να... παραδοθούν την πρώτη νύχτα του γάμου. Τέλος πάντων, και πριν παντρευτούν, όμως ειδικά στον άνδρα της ζωής τους, αυτόν στον οποίο θα παραδοθούν πρώτα... συναισθηματικά.

Παρθενομούνες. Οι αγάμητες. Οι αδιακόρευτες. Οι αχάλαστες. Στη γλώσσα της βαρειάς μαγκιάς, «παρθενίτσα» είναι η πρωτάρα. Και «παρθενιάρα» η άβγαλτη γκόμενα. Η απερπάτιστη.

Χάνει την παρθενιά της η γυναίκα όταν την «σπάσει» ο άνδρας. Όταν την «σχίσει». Μπει μέσα της και ο υμένας υποστεί ρήξη.
Κι όμως! Γίνεται κι αυτό που δεν το ήξεραν για αιώνες, πολλοί δεν το ξέρουν και σήμερα. Κανονικό γαμήσι και το κορίτσι να διατηρήσει την... αγνότητά του. Να μην πειραχθεί ο υμένας, ο υμήν. Και «Αμήν» να πει αμέσως μετά όταν το ανδρικό όργανο εξέλθει της μουνότρυπας.

Μια λεπτή μεμβράνη είναι ο υμένας, ο παρθενικός υμένας γύρω-γύρω, μέσα στον κόλπο. Ένας ελαστικός ιστός που δεν είναι ίδιος σε... στερεότητα σ' όλες τις γυναίκες. Εξαρτάται. Σ' άλλες... αντιστέκεται, σ' άλλες όχι πολύ!

Χώνεις ένα δάκτυλο, ακόμα και δύο δάκτυλα στο αιδοίο και σε κάποιες ο υμένας δεν παραβιάζεται. Δεν είναι όλες σφικτομούνες. Και μικρή ψωλή να μην έχει το αγόρι, δεν μιλάμε για κανένα παλαμάρι, μπορεί να γλυστρήσει στο πηγάδι, να κάνουν τη δουλειά τους το ζευγάρι, χωρίς να χυθεί σταγόνα αίμα. Και χωρίς να πονέσει η κοπελλιά.

Την τέχνη την κατέχει ο παρθενογάμης. Ο παρθενοσπάστης. Ο γαμιάς με ειδικότητα στις παρθένες. Ο παρθενογόης, ο ξελογιαστής των παρθένων. Που μ’ αυτόν οι «άσπαστες» κάνουν... ελεύθερα σεξ και δεν είναι ανάγκη να κάνουν υμενοπλαστική, για να... διατηρήσουν την παρθενιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Αφού έχει λεφτά το κορίτσι, θα φάει το κέρατο!