ΣΟΣΩ, Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ!

 

Μια κανονική κοπέλλα είναι η Σοσώ. Κανένας από τον κύκλο της δεν μπορεί να γνωρίζει τι κάνει στην προσωπική της ζωή, μέσα στο σπίτι της, πίσω από τις κλειστές πόρτες. Η 30χρονη, άλλωστε, μητέρα δύο παιδιών, δεν δίνει δικαιώματα με την τελείως φυσιολογική συμπεριφορά, ως σύζυγος και ως εργαζόμενη. Η περίπτωσή της καταγράφηκε ως «μοναδική», ξεχωριστή εντελώς, όταν με τη θέλησή της έλαβε μέρος σε επιστημονική έρευνα σχετικά με τις φαντασιώσεις.

Τεράστιο κεφάλαιο στο σεξ, στη σεξουαλική σκέψη, στη σεξουαλική συμπεριφορά, οι φαντασιώσεις. Τις μελετούν και τις ξανά μανά μελετούν οι ειδικοί. Κάποια πράγματα μας αρέσει να τα σκεπτόμαστε, στο ξύπνιο μας, να τα φαντασιωνόμαστε. Κάποια άλλα μας έρχονται μόνα τους στο μυαλό, όπως τα όνειρα στον ύπνο μας.

Η Σοσώ είναι γυναίκα που της αρέσει, που την καταβρίσκει να βρεθεί με άντρα. Και δεν ντρέπεται τον εαυτό της γι' αυτό. «Μ' αρέσει να αρέσω...» εξομολογήθηκε στην έρευνα: «Μ' αρέσει, με φτιάχνει να αντιλαμβάνομαι ότι οι άνδρες με τρώνε με το μάτι τους, με ποθούν... Αν δεν πρόκειται να βρεθώ σύντομα με τον άνδρα μου, είμαι ικανή να τρυπώσω σε τουαλέτα να αυτοϊκανοποιηθώ...».

Για την πιο συνηθισμένη φαντασίωσή της η Σοσώ είπε: «Θέλω τον άνδρα μου να το κάνει μ' όλες τις γνωστές μου..., θα έλεγα ότι είναι η μανιώδης φαντασίωση μου Να παρακολουθώ τη συνουσία της άλλης με τον Σπύρο, τον σύζυγό μου. Γιατί; Να επιβεβαιώσω ότι εγώ μετά είμαι καλύτερη μαζί του, να μη συγκρίνεται καμία με εμένα. Όσες φορές ήρθε στη φαντασία μου ο Σπύρος μ' άλλην, εγώ ήμουν καλύτερη, πιστέψτε με...».

Δεν ξέρω! Μόνο αν την «πάρω» την Σοσώ, μόνο τότε θα την βαθμολογήσω στο κρεβάτι, θα συμφωνήσω μαζί της ότι είναι πρωταθλήτρια, ότι συνεχώς βελτιώνεται.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μια νύκτα σεξουαλικού οργίου άλλαξε τα πάντα