ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ SEX STORY ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΕΛΛΗΣ

 

Χρειάστηκε να φθάσει στα 44 της χρόνια για να βιώσει την πιο έντονη ερωτική ιστορία της ζωής της. Όχι πως είναι η γυναίκα με πλούσια από άνδρες ατζέντα, κάθε άλλο, μάλιστα! Ποτέ δεν φαντάζονταν ότι, ειδικά αυτή, θα παραδιδόταν, σωματικά και μ' όλο της το Είναι, σε 18χρονο, στον φίλο του γιου της. Στον Θέμη, το καμάρι της, που ποτέ δεν φεύγει από τη σκέψη της. Το αγόρι που την τρελαίνει με το που απλώνει το χέρι του στο κορμί της. Και για να εξασφαλίσει ένα χώρο συνάντησης με τον Θέμη, έκανε το άλλο απίθανο. Δέχθηκε να γίνει ερωμένη ενός υφισταμένου της.

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ να αγαπά περισσότερο τον άνδρα της η Νέλλη από τότε που κάνει σεξ με τον Θέμη. Περίεργο. Τόσο, όμως, ευτυχισμένη είναι, τόσο γεμάτη από αλήθεια ζωής,από τότε που πλάνεψε, που πλανεύτηκε από έναν 17χρονο. Περιμένει τώρα να ακούσει τα βήματά του στην αυλή. Παναγία μου! Τρέμει ολόκληρη, σε λίγο θα ορμήξει επάνω του, κι εκείνος θα την αγκαλιάσει. Σήμερα έχουν επέτειο, έκλεισαν κιόλας χρόνο, θα το γιορτάσουν στο σπίτι του Κωνσταντίνου.

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ την πολιορκούσε ο Κωνσταντίνου στην τράπεζα. Πενηνταπεντάρης, χήρος, τύπος ασθενικός, καράφλας, γυαλάκιας. Για ένα μόνο λόγο «υπέκυψε» στο φλερτ του συναδέλφου της, επειδή ήταν ιδιοκτήτης μονοκατοικίας εδώ κοντά, κάπου στο Χαλάνδρι. Μην τρέχει σε ξενοδοχεία, σ' άλλες «κρυψώνες» ένα παράταιρο ζευγάρι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Έχει τα κλειδιά του σπιτιού του Κωνσταντίνου, σαν «ερωμένη» του, κι εκεί έγινε το κρυσφύγετο, εκείνης και του Θέμη.

ΣΕ ΩΡΕΣ εργάσιμες, όταν ο Κωνσταντίνου βρίσκεται ακόμα στην τράπεζα, η διευθύντρια το 'σκαγε, δήθεν για εξωτερικές υποχρεώσεις, να συναντήσει πελάτες, επιχειρηματίες. Θεμιτό. Σύνηθες. Η αλήθεια είναι για να κάνει έρωτα με τον Θέμη. Ο δε φουκαράς Κωνσταντίνου όλο παραπονιόταν στην «γκόμενά» του την Νέλλη, ότι τον απέφευγε.

ΔΙΑΒΟΛΟΥ κάλτσα ο Θέμης. Μη βάλει κάτι στο μυαλό του. Θα σκάσει αν δεν το πετύχει, τουλάχιστον θα προσπαθήσει, πέραν από κάθε όριο. Η μάνα του φίλου του Σταμάτη, η κυρία Νέλλη έχει γίνει το απωθημένο του 16χρονου. Αν τις μετρούσε τις μαλακίες που βάρεσε με τη σκέψη στην μητέρα του συμμαθητή του, ξεπερνούν τις χίλιες.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για την... Νέλλη να ρίξει τα μάτια της σ' άλλον άνδρα, πολύ περισσότερο να δει ως άνδρα ένα παιδί. Της ηλικίας του γιου της, του υψηλού, του κούκλου, καμία σχέση με τον ψιλοκαμπούρη, μετρίου αναστήματος και τετραγωνοκέφαλο Θέμη. Το κατσαρό μαλλί είναι το μόνο καλό επάνω στον Θέμη, ένα καθαρόαιμο τσογλάνι, θρασύτατο, με γλώσσα που τρομάζει, αιφνιδιάζει.

ΠΩΣ ΕΚΑΣΕ η φάση. Μία μέρα χωρίς να την πάρει είδηση ο γιος της η Νέλλη συνωμοτικά ψιθύρισε στον Θέμη ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να μιλούσαν ιδιαιτέρως. «Αύριο έχουμε κανονίσει να 'ρθω να πάρω το φιλαράκι μου στις επτά. Τι λέτε, κυρία Νέλλη; Να 'μαι εδώ μια ώρα νωρίτερα;...». Έτσι κι έγινε. Όσο ο γιος της ήταν φροντιστήριο κουβέντιασε με τον Θέμη.

«ΑΠΟΡΩ, Θέμη, που ο γιος μου, ο Σταμάτης, χαρακτήρας ολότελα διαφορετικός από σένα, σε κάνει παρέα. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, απεναντίας σε συμπαθώ, σου έχω εμπιστοσύνη, άλλωστε γι' αυτό ήθελα να τα πούμε. Ξέρεις, Θέμη, με προβληματίζει ο γιος μου που θαρρώ κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του και παραείναι δειλός... Τι να συμβαίνει, ανησυχώ, με καταλαβαίνεις, μάνα είμαι...».

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του Θέμη να κουβεντιάζει με την κυρία Νέλλη πίσω από την πλάτη του γιου της. Να έχει μια διαπροσωπική, μια εμπιστευτική συζήτηση με την θεά του. Μια σαραντάρα με σφικτοδεμένο σώμα και έντονη σεξουαλικότητα που την ίδια δεν την έχει αφυπνίσει.

ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, για να φτιάξει κλίμα που θα τον βόλευε να προχωρήσει την κουβέντα προς τα εκεί που ήθελε, ο Θέμης πυροβολεί την Νέλλη...

-Μην ανησυχείτε καθόλου, κυρία Νέλλη. Ο Σταμάτης που γνωρίζω εγώ δεν είναι αυτός που εσείς μου περιγράφετε. Απλά, δεν ανοίγεται σε εσάς... Δειλός ο Σταμάτης! Μα, τι λέτε. Μια φορά κοντέψαμε να σκοτωθούμε, γιατί πίστεψα πως... φλερτάριζε τη μητέρα μου!

ΤΑ ΧΕΡΙΑ της Νέλλης αυθόρμητα ήρθαν στο πρόσωπό της και από την κατάπληξη έμεινε δευτερόλεπτα με το στόμα ανοικτό. Τρομοκρατήθηκε προς στιγμή από τη μία και από την άλλη ευχαριστήθηκε απ' αυτό που άκουσε.

Ο ΘΕΜΗΣ έκανε παιχνίδι στα σίγουρα. Ήταν αδύνατον η μάνα να μεταφέρει στο γιο της την κουβέντα τους, δηλαδή το παραμύθι του συμμαθητή του. Δεν θα 'θελε με τίποτα η Νέλλη να ξέρει ο γιος της ότι τον «κατασκοπεύει». Ζύγισε την κατάσταση ο Θέμης και κάποια στιγμή, δήθεν διστακτικός, σα να κόμπιαζε, έριξε άλλη μία τορπίλη...

-Και μένα μ' αρέσει η μάνα του φίλου μου, εσείς δηλαδή κυρία Νέλλη, αλλά δεν θα τολμούσα...

''ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ της ηλικίας μου, αρέσει στον Σταμάτη...'' σκέπτεται η Νέλλη, κι αυτή είμαι εγώ. ''Άλλο πάλι κι αυτό! Έχω θαυμαστή τον φίλο του γιου της''. Πόσο μακρυά είναι από την εποχή μας η κόρη στρατιωτικού και διευθύντρια τράπεζας. Θυμήθηκε τον εαυτό της στην ηλικία των 17 χρονών, μια αθώα κοπέλλα, άβγαλτη. Πως γνώρισε τον Στράτο, τον σύζυγό της. Αλήθεια, γιατί καταλήξαμε να έχουμε στο γάμο μας μια τόσο ξερή ζωή, λες και μας πήραν τα χρόνια. «Αρέσω στον Θέμη! Λες να με φαντασιώνεται κιόλας;».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ συνάντηση της Νέλλης με τον Θέμη, να μιλήσουν για τον... Σταμάτη, τους έφερε πιο κοντά, την τρίτη φορά συμπεριφέρθηκαν ο ένας στον άλλον, όπως άνδρας με γυναίκα.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μια νύχτα σεξουαλικού οργίου άλλαξε τα πάντα