ΤΟ «ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ»... ΑΝΔΡΩΝ!

 

Ο πρώτος που την πήρε ήταν ο θείος της. Πάντα θυμάται η Ασημίνα πόσο ευχαριστόταν κάθε φορά που βρισκόταν με τον αδελφό της μάνας της. Το όνειρό της ήταν να βρει σύζυγο να την πηδάει υπέροχα όπως ο πρώτος που την έκανε γυναίκα, πριν ακόμα κλείσει τα 15.

Την απλή δακτυλογράφο στην εταιρεία Ασημίνα ερωτεύθηκε ο διευθυντής της, ο 36χρονος Δημήτρης. Μήνες την κρυφομπανίζει και την φαντασιώνεται. Η κορμάρα. Γυαλιά μυωπίας, χτένισμα παλιομοδίτικο η 24χρονη, φιγούρα με μυρουδιά παρθένας του κατηχητικού, όμως στήθος κινηματογραφικό, πέτρινο. Δυο βυζιά σκέτοι πύραυλοι εξωσέτ.

Μια ημέρα πριν της «μιλήσει» ο Δημήτρης έμαθε το νέο που τον κτύπησε σαν κεραυνός στο κεφάλι. Η Ασημίνα τα 'χει φτιαγμένα με συνάδελφο, έναν εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας. Επιτόπου πάγωσε το ενδιαφέρον του προϊστάμενού της. Την γούσταρε παθιασμένα, αλλά του κόπηκε η φόρα.

Λίγες ημέρες αργότερα. Ο Δημήτρης κατά τύχη βλέπει την Ασημίνα, καθισμένη στο γραφείο της να μιλάει άσχημα στον Κίμωνα, στον γκόμενό της. Να, η ευκαιρία! Την κάλεσε στο γραφείο του.

-Γιατί αυτή η φασαρία, δεσποινίς Ασημίνα. Απαράδεκτο. Παρακαλώ να λύνετε τις όποιες ερωτικές σας διαφορές εκτός γραφείου.

Η Ασημίνα απολογήθηκε, παραδέχθηκε την εκτροπή της. Η κουβέντα ανάμεσά τους άνοιξε, και πολύ γρήγορα του είπε κάτι που σόκαρε τον διευθυντή της. «Ο Κίμων είναι παρελθόν. Δεν περπάτησε η γνωριμία μας, όπως και με τον κύριο Σταύρο...».

-Τον υποδιευθυντή;

«Κύριε Δημήτρη, είμαι κορίτσι της παντρειάς. Θέλω όσο τίποτα να κάνω οικογένεια, όμως όχι με άνδρα χωρίς προηγουμένως να τον δοκιμάσω...».

-Σεξουλικά;

«Πώς αλλοιώς;» του απαντάει αυθόρμητα με αθωότητα. «Δεν θέλω γάμο και να χωρίσω μετά. Το πιο σίγουρο για να κρατήσει μια σχέση είναι το καλό σεξ, να με ικανοποιεί, να μη σκέπτομαι κανέναν άλλον εκτός από τον άνδρα μου. Πώς, όμως, θα βρω αυτόν που θέλω αν προηγουμένως δεν τον γνωρίσω ως εραστή».

-Και μετά τον κύριο Σταύρο και τον Κίμωνα εσύ συνεχίζεις τις... δοκιμές.

«Ακριβώς! Έχω πάει με πολλούς, πάρα πολλούς, σας είπα με ποιο σκεπτικό...

Δεν ήξερε τι να σκεφθεί ο Δημήτρης. Απέναντί του είχε μια γαμιάρα που τόσο άγαρμπα δικαιολογούσε τη νυμφομανία της ή ένα κορίτσι γεμάτο ειλικρίνεια που αναζητούσε να αποκατασταθεί σε σίγουρο, σε ασφαλή γάμο. Είτε το ένα, είτε το άλλο, μ' αυτά που του έλεγε το πόθος του γι' αυτήν ήταν πια ανεξέλεγκτο. Τον ερέθιζε η ευκολία, η άνεση με την οποία η Ασημίνα εξομολογούνταν την επιθυμία της να βρει τον τέλειο σεξουαλικά σύντροφο.

-Τι θα 'λεγες, Ασημίνα, να... δοκιμάσεις και μαζί μου. Μ' αρέσεις. Συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να ταιριάζω πριν αποφασίσω να παντρευτω...

«Να σας πως την αλήθεια, δεν είχα σκεφθεί ποτέ ότι εμείς οι δυο... Θέλετε, πράγματι, να δοκιμάσουμε; Θέλετε αυτή τη στιγμή;...».

Διαβάστε ακόμα:

Οι «πειραματισμοί» στο σεξ έσωσαν το γάμο τους