ΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΑΜΕΛΑ Η BYZΑΡOY

 

Δώσε μου εξήγηση, εσύ ο πονηρός, γιατί κάποιος επώνυμος βγάζει στον αέρα τα προσωπικά του. Τα πολύ προσωπικά του. Αυτά, μάλιστα, που κάνει, που του κάνουν στο κρεβάτι τις στιγμές τις συνουσίας. Υποτίθεται ότι έχω κοινό “διαβαστών” με πάνω από το μέσο όρο στην ικανότητα σκέψης. Γι αυτό ρωτάω.

Παρένθεση. Μου το είπε αναγνώστης που δεκαετίες διαβάζει αποδυτηριάκια. Μου συστήθηκε ως “διαβαστής”. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό.

Στο θέμα μας. «Με έχουν φτύσει πάνω στο σεξ» “εξομολογείται” η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον που χάρη στο υπερβολικό στήθος της έκανε καριέρα ως κουνελάκι στο Playboy και μετά, πάντα λόγω παχυδερμίας των βυζιών της, το 'παιξε ηθοποιός στη σειρά Baywatch.

Βάζω εισαγωγικά στο ”εξομολογείται” διότι που να ξέρεις αν η κυρία μιλάει ειλικρινά. Και το ερώτημα, φιλολογικόν και ακαδημαϊκόν είναι γιατί η εκρηκτική μεγαλοκοπέλλα μας λέει «Μ’ έχουν φτύσει, μ’ έχουν χαστουκίσει την ώρα που με πήδαγε κάποιος, κάποιοι», αν αναφέρεται σ’ έναν, σε περισσότερους από έναν εραστές.

Λοιπόν. Για να την λυπηθούμε τα λέει αυτά σήμερα η βυζαρού Πάμελα Άντερσον; Για να μας πει ότι δεν είναι σωστή η ...βία στο σεξ; Ανόητο κορίτσι! Από τη φύση του το σεξ είναι τόσο βίαιο, απαιτεί τόση βιαιότητα, όσο και τρυφερότητα.

Μήπως δεν της αρέσουν τα χαστούκια της Πάμελας και φτιάχνεται με βρωμόλογα. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Προσωπικό θέμα να γουστάρει κάποια τα χαστούκια και τα τσιμπήματα. Και τις δαγκωνιές. Να τις δέχεται, να τις ανταποδίδει. Τι θα της πεις; Ότι δεν είναι νορμάλ. Ότι δεν σ’αρέσει εσένα. Και ποιός σε ρωτάει!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δέχεται να ξενοπηδιέται η γυναίκα σου