''ΔΙΚΟ'' ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ!

 

Δώσε της αυτό που το πιθανότερο δεν θα το ευχαριστηθεί μ' άλλον. Και είναι τόσο απλό να την κάνεις να αισθανθεί μαγικά. Μεθυστικά. Ναι, είναι απλό, τόσο εύκολο το μεγαλείο της τέχνης του άνδρα όταν ξεκινάει τη σεξουαλική «διαδικασία». Σεξουαλική είναι μόνο, για να μιλάμε πρακτικά. Μην το μπερδεύουμε με την καψούρικη, την αγαπησιάρικη, την αισθηματική, τη ρομαντική, την ερωτική διάσταση στο γαμήσι.

Κάνουμε σεξ. Η λέξη «σεξ» είναι περισσότερο «χυδαία» από τη λέξη γαμήσι. Η λέξη γαμήσι είναι η σωστή, όχι η λέξη «σεξ» που περισσότερο παραπέμπει στην επιστημονική προσέγγιση του θέματος.

Επί του θέματος. Τα βυζιά της. Αυτό είναι το θέμα μας. Ούτε εκείνη ξέρει το βάθος της ηδονής που μπορούν να της χαρίσουν. Αντιληπτό γιατί. Άλλο το χάιδεμα της ίδιας στα βυζέτα της, αλλά και στις ρώγες της, άλλο το ξένο χέρι, το ανδρικό. Ο αρσενικός, μάλιστα, είναι σε θέση να περιποιηθεί και με το στόμα τους δύο αμμόλοφους, όχι μόνο με τα δάκτυλα.

Τρεις οι κορυφαίες πηγές παραγωγής σεξουαλικής απόλαυσης για εκείνην. Η κλειτορίδα, το στήθος και το στόμα. Τα χείλη, η γλώσσα. Πως, λοιπόν, διαχειρίζεσαι στη φάση των προκαταρκτικών τα βυζιά της. Εδώ είμαστε.

Μιλάμε για τα δύο «χρυσά φρούτα» που βγάζουν τους δικούς τους χυμούς. Έτσι οφείλεις να τα βλέπεις. Ας είναι μικρά. Όπως κι αν είναι. Ας μοιάζουν με μπάλες τένις, λεμόνια, πεπόνια, γκραίηπ φρουτ. Εσύ τα βλέπεις σα φεγγάρια του παραδείσου. Βίωσε τούτη τη συναρπαστική στιγμή, να έχουν αρχίσει να σαλεύουν από καύλα μπροστά στα μάτια σου. Τα ντούρα, τροφαντά, αφράτα.

Παίξε μπάλα, μεγάλε! Με τα μάτια! Να δει εκείνη στα μάτια σου τις σπίθες, ίσως και τις φλόγες, πόσο λιγωμένος είσαι. Πόσο παραμυθένια αισθάνεσαι επειδή θα την αγγίξεις. Το βλέμμα σου να την γεμίζει αυτοπεποίθεση μέχρι την κορυφή του εγκεφάλου της, γιατί καυλώνεις με το στήθος της. Σε περιμένει να ξεκινήσεις...

...Κλάση δείχνεις αν κάνεις παιχνίδι λες και είναι «δικά» σου τα βυζιά της. Αυτό γουστάρει κι εκείνη. Ότι σ' αρέσουν, ότι τούτες τις στιγμές νοιώθεις μοναδικά, τρισευτυχισμένα, που θα τα γευθείς. Και πριν τα φιλήσεις, πριν τα πιπιλίσεις, βάλτην στην πρίζα, δικέ μου.
Αργά πιασίματα, απαλά, να την ανατριχιάζουν, πρώτα από τους πρόποδες των δύο λοφίσκων. Και από τη χαράδρα, το χώρισμα των δίδυμων γλόμπων. Μην βιαστείς, μην ορμάς να την χουφτώσεις. Όχι αυτό! Ούτε αμέσως να την πλακώσεις με φιλιά στις ρώγες.

Να 'σαι αληθινός. Αν δεν σε αντιλαμβάνεσαι το προνόμιο της επαφής μαζί της, δεν βγαίνει η αλήθεια από τα αγγίγματα σου, από τους αναστεναγμούς και τα χάδια σου. Άφησε σχεδόν τελευταίο το ρούφηγμα, που το θέλει πολύ. Που δεν μπορεί να το κάνει η ίδια όταν αυνανίζεται.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλω τρίχωμα φουντωτό στ' απόκρυφα