ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

 

Πρόστυχα χείλη. Πορφυρά. Δύο ροδοπέταλα άρχισαν να σιγοτρέμουν όταν τον συνάντησε η ματιά της. Κι αυτός όταν την πλησίασε το πρώτο που σκέφθηκε ήταν να την φιλήσει. Στο στόμα. Να της δώσει και να πάρει απ’ αυτήν ένα μακρόσυρτο, ατελείωτο φιλί, ζουμερό, σαλιαριστό.

Σα να του ψιθυρίζει βουβά κάτι με το τρέμουλο των φουσκωτών χειλιών της, δεν αποκλείεται να’ ναι η ιδέα του. Όχι, είναι σίγουρος πως τον θέλει απελπισμένα, αλλά κι αυτός δεν κρατιέται.

Τους χωρίζουν πια οι φλογερές ανάσες τους. Μία, δύο, τρεις αναπνοές, που όλο και περισσότερο πυρώνουν την απόσταση ανάμεσά τους. Ανεβαίνουν οι σφυγμοί της καρδιάς, όταν πλέον δεν χωρίζει τίποτα τα χείλη τους.

Για το ανήλικο κορίτσι θα είναι το πρώτο φιλί της ζωής της. Που, όπως συμφωνούν όλοι οι ειδικοί, θα καρφωθεί για πάντα στη θύμησή της. Αν, βέβαια, την μαγέψει. Αν, όμως, το αγόρι της χαρίσει ένα ξενέρωτο, ένα σκαστό, ένα πεταχτό φιλί, ούτε που θα το θυμάται από αύριο κιόλας.
Για τον αποδυτηριάκια το φιλί, το κανονικό, το σεξουαλικό φιλί είναι ένα μίνι γαμήσι. Σύμφωνοι, άλλο το πέος, άλλο η γλώσσα. Και με το φιλί, όμως, μπαίνεις «μέσα»της. Μέχρι που η άλλη να 'ναι έτοιμη να λιποθυμήσει, τόσο ισχυρή είναι η μεταδιδόμενη ενέργεια με το γλωσσόφιλο. Με το υγρό φιλί. Σκέτη φωτοβολίδα στον εγκέφαλο.

Φιλιέται η άλλη και διαστέλλεται η κόρη στα μάτια της. Κλείνει τα μάτια από τον χημικό πόλεμο που της κάνει το μπέρδεμα της γλώσσας της με τη γλώσσα του άλλου.

Ο απαιτητικός αρσενικός περιμένει από την άλλη να «συμμετέχει», να είναι περισσότερο ενεργητική στο σμίξιμο των δύο γλωσσών. Ο σωστός αρσενικός δεν εκβιάζει το φιλί, δεν μπουκώνει με τη γλώσσα του το στόμα της. Αρκετό είναι το στόμα της, όχι να φθάσεις μέχρι και το λαρύγγι της.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κάνεις αμέσως μετά τον οργασμό της γυναίκας