ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

 

Καμία εντύπωση να προκαλεί η επίθεση που δέχθηκε μία 22χρονη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Αιγαίου από 23χρονο Αλγερινό μετανάστη. Το παλληκάρι ήθελε γυναίκα, τον ρωτάς αν έχει χρήματα να πάει στα μπαράκια να βρει κάποια έτοιμη ή να πληρώσει μία πόρνη;

Στα ντουζένια του είναι ο νέος στα 23 χρόνια. Δεν τον αφήνουν σε ησυχία οι ορμόνες. Να ορμήξει θέλει, κι αν δεν του κάτσει κάποια, να την βιάσει.

Να το λάβουν υπ’ όψιν τους οι αρμόδιοι που φροντίζουν τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τέλος πάντων τους ξένους που βρέθηκαν στα χώματα μας. Όχι μόνον φαγητό να τους δίνουν, υπάρχουν κι άλλες ανάγκες φυσικές, φυσιολογικές, το ίδιο δυνατές.

Σκοτώνει ο άλλος προκειμένου να βρει να φάει. Με τη βία ρίχνει κάτω μία κοπέλλα, κι αν αντισταθεί, θα φάει και τις μπουνιές της.

Απαράδεκτο αυτό που έγινε στη Μυτιλήνη. Και απαράδεκτο, και καταδικαστικό. Αξιόποινος ο βιασμός. Δεν αγνοούμε, όμως, ότι είναι πράξη φυσική. Που σημαίνει ότι μόνον δεν αιφνιδιάζει η σεξουαλική βία. Και οι πρόσφυγες έχουν τις ανάγκες τους. Δεν το γνωρίζουν αυτό οι αντιρατσιστές με τα φιλάνθρωπα συναισθήματα για τους πρόσφυγες.

Πιάσανε τα άγρια κρύα, και τα χιόνια. Τι να κάνουν οι φουκαράδες οι πρόσφυγες που κοιμούνται στο δρόμο. Πώς να αντιμετωπίσουν την παγωνιά. Σε ρωτάω, πώς. Επόμενο είναι να προκύψει η βία. Να βάλουν φωτιές, να μπουκάρουν σε σπίτια.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεβράκωτος πατριώτης στο Αφγανιστάν