ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΝΟΠΗΔΙΟΝΤΑΙ, ΠΟΣΕΣ ΤΟ... ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ

 

Η μία στις δέκα γυναίκες απατάει το σύζυγό της. Η Αποκάλυψη Τώρα! Όλοι σχεδόν οι άνδρες συμφωνούν, κι όχι μόνο από… προσωπικές εμπειρίες, πως είναι μεγαλύτερο το ποσοστό των γυναικών που φοράει κέρατο στον σύζυγο. Άρα, είναι και αποκαλυπτικό και... ευχάριστο το αποτέλεσμα της σχετικής επιστημονικής έρευνας που έγινε το 2015 και το 2016.

Να ζορίσουμε λίγο την κουβέντα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ευρήματα της έρευνας. Που μοιάζουν με ανατροπή, και ένα συναίσθημα παρηγοριάς για τους άνδρες, επειδή ήταν βέβαιοι πως μεγαλύτερο από το 10% είναι το ποσοστό των άπιστων γυναικών. Ερώτημα πρώτον…

…Πάντα η σοβαρή συζήτηση ξεκινάει με ερώτημα, εάν πράγματι οι συμμετέχοντες στο συμπόσιο θέλουν κάτι να βγει. Λοιπόν. Πόσες, το Νο1 ερώτημα, από εκείνες τις γυναίκες που δεν ξενοπηδιόνται έχουν σκεφτεί να απατήσουν το ταίρι τους.

Άλλο ερώτημα. Η πιστή γυναίκα γιατί μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε σε ξένο κρεβάτι. Να τσιλιμπουρδίσει μία φορά, σε μια άλφα περίπτωση. Όχι απαραίτητα να βρει εραστή. Ας υποθέσουμε πως δεν το διέπραξε διότι αγαπάει τον άνδρα της, τον σύντροφό της. Είναι, δηλαδή, πιστή σ’ αυτόν ή στο στεφάνι της; Στο λόγο της.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο δεν γουστάρω να προδώσω τον άνδρα μου, κι άλλο δεν πάω μ' άλλον για λόγους προσωπικής ηθικής. Επειδή απλά ΔΕΝ το επιτρέπουν οι αρχές μου. Στο φινάλε, να κάνω κάτι που δεν θέλω ακόμα και να περάσει από το μυαλό του συζύγου μου, να πάει μ' άλλην.
Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, δεν έχω τα κότσια να βρεθώ εκτός συζυγικής στέγης, ακόμα κι αν το κρυφοεπιθυμώ, διότι δεν αντέχω το βάρος μιας τέτοιας «αμαρτίας», ενοχής.

Το τελειώνω. Κάποια πράγματα δεν είναι δυνατόν να τα επισημαίνουν οι έρευνες οι οποίες απλά μας δίνουν αριθμητικά στοιχεία. Γι’ αυτό, αυτά τα κάποια πράγματα μένουν για πάντα δίχως απάντηση.

 

 

 


Διαβάστε ακόμα:

Παιδεραστής στο νοσοκομείο από... δαγκωνιά στο πέος