ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΠΙΣΤΗ!

 

Το κορίτσι γουστάρει άνδρα, που είναι το κακό; Και δεν της φθάνει ο ένας, θέλει να πάει και μ’ άλλον, το ζητάει το αίμα της, η ψυχούλα της. Και οι ηλίθιοι οι άνδρες οι της πλάκας βιολιτζήδες, αντί να θεωρήσουν μια ηρωίδα, να την αγαπούν και να την αποθεώνουν την γυναίκα του έρωτα, την χαρακτηρίζουν πουτάνα. Πουτανιάρα. Γαμιάρα.

Το ίδιο και την άπιστη. Εκείνη που είναι ζευγαρωμένη, αλλά στη σκέψη της έχει πότε να ξενοπηδηχθεί. Καταδικασμένη κι’ αυτή στους αιώνες των αιώνων από τον ανδρικό πληθυσμό. Γεννημένη πουτάνα κι’ αυτή. Γαμιόλα.

Βρε, κοπάνια, αυτό ακριβώς το θηλυκό είναι το ευλογημένο, όχι το καταραμένο, το αμαρτωλό και διαβολικό. Λαχείο είναι να σου κληρώσει, διότι με μια τέτοια γυναίκα και θα το φχαριστηθείς περισσότερο και θα πάρεις εμπειρίες που δεν θα έχεις την ευκαιρία να τις βιώσεις μ' άλλην.
Μακάρι να λες να πέσω σε μια σεξουλιάρα, τρελιάρα, ''ανώμαλη'', και αν είσαι μοσχόμαγκας αρσενικός, όχι κάποιος κουραδόμαγκας, της φέρεσαι όπως της αξίζει. Δεν της δείχνεις ότι την έχεις για εύκολη, την γεμίζεις με λόγια του κρεβατιού, ότι πάντα θα θυμάσαι αυτή τη νύχτα, ότι δεν υπάρχει άλλη σαν κι αυτήν.

Η αποθέωση του ανδρικού ρατσισμού είναι να έχουν για φτύσιμο την γυναίκα που δεν λέει «Όχι» σ’ έναν άνδρα.Ένα τόσο ελεύθερο πνεύμα γυναικείο ντροπιάζει, προδίδει τον αιώνιο άνδρα. Καραμπινάτος φυλετικός ρατσισμός.

Δεν έχει λογική αυτή η κομπλεξική στάση των ανδρών απέναντι στην ερωτική γυναίκα. Αυτήν ακριβώς θα έπρεπε να έχουν στο μάτι, αμήν και πότε να ξαπλώσουν μαζί της. Να την θεωρούν το κελεπούρι. Όχι την «σεμνή», την διστακτική, την δειλή, την άτολμη, την άπειρη. Σα να πηγαίνει κάποιος γήπεδο και να θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστή ξυλοκόπο. Θέατρο και ο ηθοποιός να είναι αγγούρι.

Για ώπα, μη το αφήσουμε στην απ' έξω. Κάποια στιγμή ήρθε η επιστήμη και αποκατέστησε την ηθική της άπιστης. Δεν φταίει αυτή! Η σεξουαλική της σκέψη, η σεξουαλική της συμπεριφορά είναι γονιδιακή. Οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες.

Μετά από νοσοκομειακού τύπου έρευνες και με ομολογίες γυναικών απόλυτης εμπιστευτικότητας βγήκαν συμπεράσματα αξιόπιστης επιστημονικής εκτίμησης. Στην περίπτωση αυτή «κληρονομικότητα» εννοείται το περιβάλλον που μεγάλωσε μια γυναίκα, η ανατροφή που πήρε, αλλά και κάποια γονίδια της γενετικής της ταυτότητας που επηρεάζουν αποφασιστικά την εν γένει στάση της απέναντι στον άντρα. Γονίδια που πιθανόν δεν τα κληρονόμησε απ’ ευθείας από τους γονείς της, από την μητέρα της, ίσως τα πήρε από την προγιαγιά της.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!