ΜΟΙΡΑ ΚΑΘΕ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ!

 

Έχει ακτινογραφηθεί στην κάθε λεπτομέρεια η ζωή του Αδόλφου Χίτλερ. Επόμενο. Να μελετάται ακόμα και να αναλύεται ψυχιατρικά ο χαρισματικός καγκελάριος της Γερμανίας ο οποίος γεννήθηκε σα σήμερα 20 Απριλίου, το 1889, μαζί με τους δαίμονες και τα οράματα, που τα κουβάλησε μέχρι την τελευταία ημέρα του θανάτου του. Της αυτοκτονίας του στις 30 Απριλίου 1945.

Πιτσιρικάς ο Χίτλερ ήταν σεμνός απέναντι στις γυναίκες. Δειλός. Διστακτικός. Απλά, με την ευκαιρία να προσθέσουμε ότι στα πρώτα χρόνια της ζωής του δεν είχε ούτε ένα φίλο. Ήταν δύσπιστος προς όλους. Επιφυλακτικός. Δεν γεννιόταν μέσα του κανένα αίσθημα. Κανένα συναίσθημα. Το ίδιο και με τις γυναίκες. Άγνωστα στο προσωπικό του σύμπαν η αγάπη, η αφοσίωση, η τρυφερότητα.

Μια από τις ερωμένες του Χίτλερ, όταν πλέον κατάλαβε την εξουσία, η Ρενάτε Μύλερ, στάρ της εποχής, ηθοποιός της κινηματογραφικής εταιρείας Ούφα. Περιστατικό επιβεβαιωμένο από πρώτο χέρι: Χίτλερ και Ρενάτε μέσα στην καγκελαρία βγάζουν τα ρούχα τους, έτοιμοι να κατευθυνθούν στο κρεβάτι. Εκείνη τη στιγμή ο καγκελάριος ρίχνεται στο πάτωμα...

... Η ηθοποιός τα χάνει. Ακούει με τα αυτιά της τον πιο ισχυρό άνδρα της Γερμανίας να της ζητάει να τον ποδοπατήσει. Και μαζί να τον βρίζει, να του απευθύνει βαριές κατηγορίες. Το κορίτσι αρνιέται, αλλά και φοβάται, διότι γνωρίζει με ποιόν έχει να κάνει. Τελικά, αποκρύβοντας την ταραχή της, ικανοποιεί το βίτσιο του εραστή της, ο οποίος συνεχίζει τις παρακλήσεις για σωματική και λεκτική βία επειδή έτσι τον άναβε περισσότερο σεξουαλικά.

Ένα χρόνο άντεξε η Ρενάτε τις... ικεσίες του Χίτλερ, να κλαίει σαν παιδί, προκειμένου να βιώνει μαζοχιστικά το σεξ. Το 1936 βουτάει στο κενό από το παράθυρο. Δεν ήταν η μόνη που αυτοκτόνησε.

Η 16χρονη Μαρία Ράιτερ γνωρίζει τον Χίτλερ και τον ερωτεύεται με τη μία, παθιασμένα. Ένα χρόνο μετά, τόσο κράτησε η σχέση τους, ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος της Χίτλερ της έδειξε το πραγματικό προσωπο. «Πάρε δρόμο, σε βαρέθηκα...» της είπε και η 17χρονη απογοητεύθηκε τόσο, κυρίως από το σκληρό τρόπο του, που κρεμάστηκε. Γλύτωσε, όμως, διότι την πρόλαβαν.

Πριν αρχίσει ο πόλεμος, το 1939, αυτοκτόνησε με σφαίρα από το περίστροφο της η φανατική ναζίστρια λαίδη Γιούνιτυ Μήτφορντ. Η Αγγλίδα αριστοκράτισσα είχε συναρπαστική ερωτική σχέση με τον Χίτλερ.

Αυτοκτόνησε το 1931 και η ανηψιά του Χίτλερ, επίσης ερωμένη του, κόρη της ετεροθαλούς αδεφής του. Λέγεται ότι ειδικά αυτός ο θάνατος της Γκέλυ Ράουμπαλ ακούμπησε το συναισθηματικό κόσμο του Χίτλερ. Το κορίτσι δεν άντεξε τη ντροπή της αιμομειξίας.

Ίνγκε Λέι. Αυτοκτόνησε το 1943, πρώην ηθοποιός και σύζυγος του διαβόητου Ρόμπερ Λέι, του αρχηγού του «Μετώπου Εργασίας». Η Ίνγκε άφησε ένα γράμμα στον εραστή της Χίτλερ και βούτηξε κι αυτή από το παράθυρο.

Απόπειρες αυτοκτονίες χωρίς επιτυχία έκαναν η Βιεννέζα Σούζυ Λιπτάουερ και η κόρη του Αμερικάνου πρέσβη στο Βερολίνο Μάρθα Τόντ. Έχουν καταγραφεί στα κιτάπια ως ερωμένες του Χίτλερ η Γερμανίδα ηθοποιός του σινεμά Μάντυ Ραλ και η Μαργαρίτα Σλέζακ, κόρη του πασίγνωστου αοιδού της όπερας Λέο Σλέζακ, την οποία «μεσίτευσαν» στον καγκελάριο το ζεύγος Μάγδα και Γιόζεφ Γκαίμπελς.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ο επίσης θανατηφόρος έρωτας του Χίτλερ με την τελευταία σύντροφο του, την Εύα Μπράουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ