ΘΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ… ΨΥΧΗ ΤΗΣ!

 

Την βλέπεις και δαιμονίζεσαι. Είναι πράγματι το θηλυκό. Τι άλλο να ποθείς περισσότερο αν σκεφτείς, για μια στιγμή μόνο, τα χέρια σου να αγγίζουν το στήθος της. Να κρατάς το φιλήδονο κορμί της στην αγκαλιά σου, Να ‘ναι ολόκληρη δική σου, καταδική σου, γυμνή, απόλυτα διαθέσιμη.

Ποιος αρσενικός δεν φαντασιώνεται αυτό το κορίτσι το μονάκριβο, όμως γκόμενα δύσκολη, απρόσιτη, αμαζόνα σκέτη. Τι κάνεις για να την κερδίσεις; Εδώ σε θέλω.

Περπατάει στο δρόμο η λεγάμενη και ακούει από τους μαλάκες τους άνδρες να της λένε ''Μανάρα μου…'', ''Κουκλάρα μου…''. Κάτι τέτοια λογοτεχνικά και αθώα πειράγματα, αλλά κι άλλα χυδαία''Κωλ… μου'', ''Είσαι μόνο για γαμ…''.

Ξέχνα τα αυτά αν σκέπτεσαι να την πλησιάσεις. Άνοιξε βιβλία και ποιητικές συλλογές! Τσούρνεψε απ’ εκεί ατάκες που την κάνουν λοιώμα την γυναίκα, έτοιμη να σου παραδοθεί. Μίλησε της για την ευγένεια της ψυχής της. Τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο. Τα ευαίσθητα αισθήματα που κολυμπούν μέσα της. Τη λάμψη στο χαμόγελό της. Τη φωτεινότητα στα μάτια της. Τέτοια!

Μ' αυτά πέφτει και η πιο ακτύπητη γκόμενα. Εγγυημένο, αν το σερβίρεις σωστά το παραμύθι σου, που αυτό ακριβώς λαχταράει να ακούσει η γυναικεία της ψυχή.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ