ΓΙΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΡΝΕΣ

 

Λένε, κι έτσι πρέπει να ‘ναι, ότι το αρχαιότερο επάγγελμα είναι η πορνεία. Μισή αλήθεια! Η πορνεία δεν θα πεθάνει ποτέ. Και για να το πούμε πιο σωστά, η οργανωμένη και πολυτελής πορνεία. Η πορνεία με το χρυσό μεροκάματο. Με τις ιέρειες της αρχιπόρνης Αφροδίτης να θησαυρίζουν. Ναι, η Αφροδίτη δεν είναι μόνον του έρωτα η θεά, αλλά και προστάτις της πορνείας.

Φοβερό! Έχει πια «γεράσει» η σεξουαλική απελευθέρωση, της οποίας η έκρηξη υποτίθεται λύτρωσε το ανθρώπινο γένος πριν από μισό αιώνα. Άνδρες και γυναίκες άλλαξαν, στην πραγματικότητα έκαναν σεξουαλική επανάσταση με τη συμπεριφορά τους. Το σεξ έγινε τόσο εύκολο και σ’ αυτό βοήθησε το ντύσιμο και γενικά η καθημερινότητα του μεταπολεμικού, του σύγχρονου ανθρώπου.

Κι όμως! Ναι μεν πολλά ταμπού έγιναν μακρινό παρελθόν, αλλά η πορνεία κάνει θραύση! Το πληρωμένο σεξ. Περισσότερο από ποτέ. Γιατί;

Μυθικός ο τζίρος της παράνομης πορνείας. Μιλάμε, βέβαια, για τις πανάκριβες αδήλωτες του επαγγέλματος. Τι σημαίνει αυτό; Άνδρες περιζήτητοι γαμπροί με χοντρό πακέτο να κάνουν σεξ με ταρίφα. Γιατί;

Η λουσάτη και χάϊ πουτάνα είναι σήμερα μία σταρ. Το απόλυτο αντικείμενο του σεξουαλικού πόθου και της σεξουαλικής φαντασίωσης. Με μία άλλη κουβέντα, μία μαστόρισσα στη δουλειά της που αξίζει τα λεφτά της.

Η πόρνη, λοιπόν, με το υψηλό κασέ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα, μήπως είναι και καλύτερη, από μία σεξοβόμβα του σινεμά και του τοπ - μόντελιγκ. Την βλέπει ο άλλος και πριν ακόμα την πλησιάσει, έχει «τελειώσει».

Πληρωτικιά, όμως όταν θα φύγει από τον τόπο εργασίας,όχι μόνο ικανοποίησε φανταστικά τον άνδρα, αλλά τον γέμισε με τόσο έντονες φλογερές εντυπώσεις, που αυτός θέλει να την ξαναδεί, όσο γίνεται πιο σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΩΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ... ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΣΕΞ