ΤΟ ΣΤΡΗΠΤΗΖ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ!

 

Η Λου, έτσι θέλει να την λένε η Λουίζα, είναι πια ώριμα φρούτο για τα μάτια κάθε αρσενικού. Έχουν φυτρώσει επάνω της στήθη λουλουδένια, τα οπίσθια της λάμπουν, φλογίζουν σκέτοι πύρινοι μαγνήτες, και οι αφράτοι οι μηροί της γεννούν φαντασιώσεις. Η σάρκα της αποζητά το χάδι, κι όχι μόνο, αλλά από αγόρι που εκείνη να έχει εγκρίνει την ομορφιά του, και τη σωματική του φτιάξη.

Έλα, όμως, που η 16χρονη παρθένα δεν έτυχε ακόμα να βγει ραντεβού, ούτε ένα φιλί να ανταλλάξει με συμμαθητή, παρά τις μπόλικες ευκαιρίες στο σχολείο, σε νυχτερινές εξόδους.

Περίεργο! Έχει τσακώσει αρκετές φορές τον 18χρονο ξάδελφό της να την κυττάει με βλέμμα σχεδόν ερωτικό. Ντροπή του! Ποτέ εκείνη δεν θα σκεπτόταν κάτι πονηρό με συγγενή. Πολύ περισσότερο με τον γιο της αδελφής της μητέρας της, τον Τηλέμαχο.

Μια βραδιά βρέθηκαν μόνοι στο δωμάτιο της. Οι άλλοι από το σόι διασκέδαζαν στην αυλή. Φαγητό, τραγούδι, χορός, λόγω της ονομαστικής γιορτής του πατέρα της. Την ρώτησε αν έχει πάει με αγόρι. Της άρεσε η ερώτηση! Έκανε κέφι η Λου να ανοίξουν μια τέτοια κουβέντα. Τον ρώτησε το ίδιο, ''Εσύ, Μάχο, τα έχεις φτιάξει με κορίτσι;''.

- Ναι…

''Μία φορά, φαντάζομαι…''.

- Όχι μόνο μία…

Γρήγορα η συζήτηση γοήτευε και τους δύο. Μεγάλα παιδιά είναι, ένοιωσαν την επιθυμία να περπατήσουν μαζί ένα τολμηρό διάλογο, πολύ περισσότερο η Λου να ανοιχθεί…''Εγώ, Μάχο, είμαι διστακτική με τα αγόρια, δεν ξέρω γιατί…'', του εξομολογείται.

- Θες να σε βοηθήσω…

''Να με βοηθήσεις, πως;''.

- Εύκολο! Αρκεί να συμφωνήσεις…

''Τι ακριβώς εννοείς; Μη μου πεις ότι είσαι δάσκαλος του έρωτα...'' του κάνει χαριτωμένα, ενώ την πιάνει μία αδιευκρίνιστη γλυκειά αίσθηση και το στόμα της έχει αρχίσει να στεγνώνει. Ο Τηλέμαχος με τόνο φιλικό και κάπως προκλητικό της ανοίγει κι άλλο το πορτάκι να τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

- Θα σου δείξω, Λου, πως να συμπεριφέρεσαι στα πρώτα σου ραντεβού. Να μην κομπλάρει ο γκόμενος, που κι αυτός πιθανόν είναι πρωτάρης. Να το ευχαριστιέσαι κι εσύ, να αισθάνεσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου. Και να αφήνεις τον άλλον με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά τις συναντήσεις σας.

''Όκεϋ!'' αναφωνεί η ξαδέλφη. ''Τι θα κάνεις, λοιπόν…''.

- Εγώ τίποτα. Εσύ θα κάνεις… Ό,τι σου λέω, αυτό θα κάνεις…

Το αγόρι βάζει μουσική κατάλληλη, χαμηλώνει το φωτισμό στο δωμάτιο και της ζητάει να αρχίσει να λικνίζεται…

''Γιατί να το κάνω αυτό, κύριε καθηγητά;''

- Για να νοιώσεις ερωτικά, να ‘ρθεις πολύ κοντά στο κορμί σου. Ξεκίνα, μη μετακινείσαι, να ‘σαι βιδωμένη στο ίδιο σημείο, κούνα χέρια, όπως σε πάει η μουσική. Χαλάρωσε, και παίξε και με τους ώμους σου, σπάσε και τη μέση σου, χαϊδέψου μόνη σου στο στήθος σου, στα μπούτια σου…, μπράβο, και τώρα βγάλε το μπλουζάκι σου…

Το αγόρι πλησίασε την ξαδέλφη του. Την ρώτησε ψιθυριστά πως αισθάνεται κι εκείνη του απάντησε ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της πριν αφεθεί στην αγκαλιά του.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ