Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ… ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ!

 

Κοζάρεις ένα μανούλι στο μετρό ή στην τράπεζα. Επιτόπου βρες ένα χώρο κατάλληλο να ρίξεις ένα αυνανισμό. Επιβάλλεται!

Έχεις ή όχι ορμές. Ερεθίστηκες σεξουαλικά ή όχι. Μην κάνεις τη μαλακία και δεν αυνανιστείς. Το χρωστάς στον εαυτό σου!

Μιλάμε για ένα ζήτημα, τον αυνανισμό, που σήμερα γκρεμίζει την απάτη της θρησκείας, το ψέμα των κοινωνικών ταμπού, αλλά και την επιστημονική «αλήθεια» του παρελθόντος.

Από τότε που ο άνθρωπος βγήκε από τις σπηλιές μέχρι και τον περασμένο αιώνα(!) ο αυνανισμός ήταν απαγορευτικός. Επικίνδυνος για την υγεία. Σήμερα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! Επειδή κάνει καλό στην υγεία, σωματικά και ψυχολογικά.

Πότε καταδίκαζαν τον αυνανισμό, την αυτοϊκανοποίηση; Σε εποχές που ακόμα ήταν αμαρτία η συνουσία! Μαλακίζεστε άφοβα, λοιπόν! Αυτό είναι το μήνυμα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας στον καιρό μας. Αν είναι δυνατόν κάθε μέρα μία μαλακία, και στα όρθια. Άνδρες και γυναίκες.

Ο αυνανισμός ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Δεν έχετε την ευκαιρία να κάνετε σεξ; Έχετε, όμως, το προνόμιο της φούχτας, να φτάσετε μόνος σας σε οργασμό.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα στις ΗΠΑ το 42% των Αμερικάνων αυνανίζεται τουλάχιστον μία φορά την ευδομάδα. Και το 20% 4 φορές. Έτσι αποκτούν αυτοπεποίθηση. Γίνονται πιο άνετοι σεξουαλικά. Και βέβαια, με τον αυνανισμό δίνουν σημασία στην υγεία τους και το σώμα τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΤΟ... ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ!