ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ; ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ!

 

Δεν είσαι αρρωστημένος ζηλιάρης, είσαι ισορροπημένο άτομο. Σε κάποια φάση από συγκεκριμένες λεπτομέρειες της συμπεριφοράς της, κι όχι από την παράλογη φαντασία σου, οδηγείσαι στο μαρτύριο της υποψίας. Μήπως μου τα φοράει; Λάθος!

Ακόμα κι αν από σπόντα, όχι γιατί το έψαχνες, να μάθαινες ότι η δικιά σου ξενοπηδιέται, πάλι το λάθος είναι να πάρεις προσωπικά το έργο. Το δικό της έργο. Εσύ δεν είχες καμιά συμμετοχή, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Λάθος είναι να θεωρήσεις ότι σε απέρριψε. Ότι σε πρόδωσε. Ότι ντροπή της να ξεβρακωθεί σε άλλον. Πίσω από την πλάτη σου να κάνει τις βρωμιές της.

Ώπα, ρε, μεγάλε! Βεβαίως το διέπραξε κρυφά. Προτιμούσες να σε ενημερώσει προηγουμένως; Για να κρατάς φανάρι. Για να την πάρεις μπανιστήρι. Και, βέβαια, θα το κάνει γυμνή, ούτε σλιπάκι καλοτρυπηδάτο θα φοράει επάνω της.

Να σου πω. Αυτό που σε συνδέει μαζί της είναι το σεξ; Μάλλον όχι. Ποιος σου είπε ότι το κορίτσι πήγε μ’ άλλον για να σε τιμωρήσει. Να σε εκδικηθεί. Να σε πληγώσει. Το πιθανότερο έκανε τη βρωμοδουλειά γιατί το είχε ανάγκη. Και πολύ σωστά δεν σου είπε τίποτα για να μη σε στεναχωρήσει. Άρα, σκέπτεται το καλό σου.

Δεν υπάρχει απιστία. Δεν είναι θέμα… πίστης ό,τι έχει σχέση με σεξ. Όπως δεν θα πεις πιστή την γυναίκα η οποία δεν ξαπλώνει μ’ άλλον. Και επειδή ούτε καν περνάει από τη σκέψη να σου φορέσει κέρατο, άρα σε θεωρεί σίγουρα σόι άνθρωπο, κλάσεως εραστή. Αστεία πράγματα.

Αν κάνει κέφι να πάει μ’ άλλον, το ζήτημα είναι αυστηρώς προσωπικό. Δικό της πρόβλημα, όχι δικό σου. Και δεν σ’ αφορά προσωπικά, ούτε επηρεάζει τη σχέση σας. Αν, όμως, το τρίτο πρόσωπο την ενδιαφέρει περισσότερο από τη σχέση σας, από το γάμο σας, τότε αυτή θα αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Εσύ δεν παρακαλάς, δεν απειλείς, αν αισθάνεσαι ελεύθερος άνθρωπος, και δεν απαιτείς εξάρτηση από το μέχρι σήμερα έτερον ήμισυ.

Αντιληπτό πως όλα τα προηγούμενα ισχύουν και στην περίπτωση που ο άνδρας ξενοκυττάει.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ