ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

 

Η 23χρονη Τάνια έχει ένα μεγάλο και γι’ αυτό επικίνδυνο ελάττωμα. Δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο όταν διαφημίζει τις σεξουαλικές αρετές του συζύγου της. Όποτε βρίσκεται με τις φίλες της, επειδή είναι άνθρωπος γεννημένος κοινωνικός, δεν βάζει γλώσσα μέσα. Ο Σοφοκλής αυτό, ο Σοφοκλής εκείνο, όποτε το κάνουμε με τρελαίνει, κάθε φορά είναι διαφορετικός, έπεσα σε άντρα με προσόντα, με στέλνει στους ουρανούς όποτε το κάνουμε, το σεξουαλικό του παιχνίδι έχει ποικιλίες. Τέτοια.

Ο Σόφο, πενηντάρης, λαϊκής καταγωγής, πρώην ναυτικός με πάθος για τη γυμναστική είναι επιστήμων ερευνητής του γυναικείου σώματος. Οπαδός της Ανατολής, της ασιατικής κουζίνας, των κινέζικων πολεμικών τεχνών, μελετητής του Κάμα Σούτρα, του ταντρικού σεξ, του βουδισμού, του ταοϊσμού.

Οι κακίες των κοριτσιών, άλλες συνομήλικες με την Τάνια, άλλες μεγαλύτερες της, είναι ότι το ψώνιο υπερηφανεύεται για τον άντρα της για να δικαιολογηθεί, επειδή παντρεύτηκε κάποιον με τόση διαφορά ηλικίας.

Ήταν, μάλλον, επόμενο με το μπουρ μπουρ της Τάνιας για τις υψηλές επιδόσεις του Σοφοκλή, σε κάποιες φίλες της να μπει ο διάολος μέσα τους. Δεν θέλανε και πολύ όταν και με λεπτομέρειες η 23χρονη υμνούσε τον συζύγο της.

Η Λουκία, δημοσιογράφος, παντρεμένη, μία ημέρα τράκαρε σόλο τον Σοφοκλή κι αμέσως έφερε την κουβέντα εκεί που ήθελε. Και, μεταξύ αστείου και σοβαρού, του είπε ότι η γυναίκα σου σε λατρεύει, κάνει τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις στον σύζυγό της.

Κι αυτός, ο Σοφοκλής, στο ίδιο πνεύμα, μισοαστεία μισοσοβαρά της λέει ψιθυριστά και πονηρά.

- Καταλαβαίνεις, Λουκία, ότι ένας άντρας εντός έδρας παίζει διαφορετικά, σχεδόν ρουτινιάρικα, ενώ μ’ άλλην γυναίκα, εκτός έδρας, πάντα είναι καλύτερος, τα δίνει όλα...

Συμφώνησαν κι οι δυο τους, ο άντρας να κάνει στη Λουκία ένα σεμινάριο για σεξ, στο φιλικό, στο αθώο, δίχως... προκαταλήψεις και σύμφωνα με τις ανατολίτικες θρησκείες.
- Λουκία, θα σε οδηγήσω στην πνευματική διάσταση της σεξουαλικής επαφής, μακριά από τις παρορμήσεις σου.

Η Λουκία, αφού έκανε 3-4 φορές ''προυραλιστικό'', πολυδιάστατο σεξ με τον άντρα της Τάνιας, ενθουσιασμένη μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην Ξένια: Το και το, μόνο που δεν έχω γίνει ιέρεια του ταντρισμού με τον Σοφοκλή.

Μετά την Λουκία, η Ξένια πήρε σειρά στο... μάθημα με τον Σοφοκλή, που χαρίζει βαθείς και διαρκείς οργασμούς. Ακολούθησαν η Ντόρα, η Βάσω, η Γιώτα, η...


Διαβάστε ακόμα:

ΔΟΝΗΤΗΣ HIGH-TEGH ΜΕ ΓΟΥΝΑ ΑΛΕΠΟΥΣ