ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ

 

Κοσμική εκδήλωση, γενέθλια εφοπλιστή, παρών και γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μετά από πολύ καιρό κάνει δημόσια εμφάνιση, με γυναίκα δίπλα του. Μια άσχημη, μια κακάσχημη, σίγουρα μεγαλύτερη σε ηλικία από τον παίδαρο, τη φίρμα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Επιτόπου άναψαν τα μουρμουρητά. Επόμενο. Τι σόι ζευγάρωμα είναι αυτό. Δικαιολογημένες οι απορίες. Τι της βρήκε. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ο ηθοποιός για 2 -3 χρόνια μέχρι που απέφευγε τις γυναίκες. Ο λόγος; Παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σεξουαλική επαφή κάθε φορά, με όποια ξάπλωνε. Υπέφερε από πρόωρη εκσπερμάτιση. Δεν προλάβαινε να μπει στην ερωμένη ήταν αυτή, μια θαυμάστρια, σε κάθε περίπτωση τυχαία, και τέλειωνε κιόλας. Επισκέφθηκε γιατρό και άκουσε κάποιες χαζομάρες. Ότι φταίει το άγχος, η πίεση στη δουλειά του, αλλά και η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ανοησίες.

Δεν ένοιωθε κανένα άγχος, καμία ανασφάλεια. Το πρόβλημα του πρέπει να οφείλεται σε συγκεκριμένη παθολογική αιτία, όχι όπως του είπε ο γιατρός σε... ψυχολογικούς λόγους. Γνώριζε καλύτερα τον εαυτό του από τον τρελογιατρό.

Η άγνωστη, που ήρθε στο καμαρίνι παρέα με μια παλιά του γνώριμη, συστήθηκε θαυμάστρια και του ζήτησε αυτόγραφο. Δεν βλεπόταν. Τίποτα όμορφο επάνω της να σταματήσει η αρσενική ματιά. Κι όμως, η αύρα της γυναίκας του βάρεσε κατ' ευθείαν τη λίμπιντο. Της υπέγραψε το αυτόγραφο και σημείωσε πίσω από τη φωτογραφία το προσωπικό του τηλέφωνο. Την κύτταξε με νόημα και εισέπραξε ένα χαμόγελο βαθειάς ανταπόκρισης.

Συναντήθηκαν αμέσως μετά το τηλεφώνημα της. Αυτός 28 χρονών, αυτή 34. Έκαναν παθιασμένο έρωτα. Ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη στο παλαμάρι του. Μ’ αυτήν την ασχημομούρα, ξανάγινε δυναμίτης το πέος του. Βρήκε την υγειά του, και πια το εργαλείο σκέτο κλαρίνο έπαιζε σε διάφορες νότες μουσικές μαγικές στο πήγαινε - έλα, όταν εισχωρούσε μέσα της.

Η σχέση τους κρατάει πεντέμισυ χρόνια. Και προέκυψε το θαύμα της αγίας Πουλχερίας. Η άσχημη έγινε όμορφη, πλημμύρισε από ηθικό και μεταμορφώθηκε σε μια ερωτέυσιμη γυναίκα, γοητευτική και ελκυστική.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ''ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ''