ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΜΕ... ΘΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Είσαι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι στο δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, πιθανόν να στο λέει και με το στόμα, ακόμα και να παραμιλάει τρισευτυχισμένη, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι απογειώνεται διότι της «έρχεται» ο οργασμός.
Έστω ότι πετύχατε το ιδεώδες. Να τελειώσετε μαζί. Και με διαφορά δευτερολέπτων να προκύψει το ποθούμενο. Επιτυχία είναι και αν ο συγχρονισμός δεν ήταν ο απόλυτος, αν χρειάστηκε δυο-τρεις κινήσεις ακόμα ο ένας από τους δύο.

Παίζει και η άλλη περίπτωση, που σπάνια η γυναίκα να τη φανερώσει. Να θέλει «κι άλλο»... Να αισθάνεται πανέτοιμη κιόλας, να «το 'χει» τούτη τη μεθυστική στιγμή, να ποθεί να ξαναφτάσει αμέσως, καπάκι σ' έναν ακόμα οργασμό. Τι κάνεις εσύ αν αντιληφθείς την επιθυμία της, αν εκείνη δεν στο ψιθύρισε στο αυτί;

Εσύ ο άνδρας. Όχι η γυναίκα, γι' αυτό ανίκανος στο τρίλεπτο, στο πεντάλεπτο να πυροβολήσεις πάλι με το υγρό πυρ. Η άλλη, όμως, έχει το προνόμιο να κολυμπήσει στον ωκεανό της ηδονής μ' ένα τελείωμα, και έναν τρίτο, και τέταρτο ίσως.

Μια στιγμή. Και η «εύκολη» σε πολλαπλούς οργασμούς γυναίκα δεν είναι σίγουρο κάθε φορά ότι θα σκοράρει οπωσδήποτε, έστω και μόνο έναν. Όχι, βέβαια. Πιθανόν, και στις πιο οργασμικές γυναίκες, κάποιες φορές η συνουσία καταλήγει... άσφαιρη. Ο μηχανισμός στην γυναίκα χρειάζεται τους ερεθισμούς του, αυτή δεν θα απολαύσει το θαύμα του οργασμού με... παραγγελιά.

Στο θέμα μας. Τι κάνεις εσύ αν η κυρία παραμένει με ανοικτά τα πόδια επειδή ναι μεν «τελείωσε», αλλά θέλει και τη ... συνέχεια του έργου. Εδώ σε θέλω, αν συμφωνείς ότι ο σωστός αρσενικός τέτοια χατήρια δεν τα χαλάει. Ποτέ.

Αν γνωρίζεις την δικιά σου, αν είσαι σε σχέση μαζί της, αν το έχετε ξανακάνει, τότε στο πρώτο πάρσιμο καθυστερείς το δικό σου «τελείωμα» όσο γίνεται περισσότερο, ώστε με τη στύση του μπέμπη εκείνη να δέχεται κι άλλες, κι άλλες ενέσεις καύλας.

Αν, όμως, εσύ αδειάσεις το σωλήνα σου με το παχύρευστο σπέρμα, τότε η γυναίκα για να ξανάρθει σε οργασμό, δεν πρέπει να «κρυώσει». Άρα, συνεχίζεις να την διεγείρεις με το χέρι. Αν κάνεις το λάθος και βαρέσεις ημιανάπαυση, τότε είναι σα να της πήρες όλα τα λεφτά από την τσέπη της. Άρα, δεν την «αφήνεις» την γυναίκα που έχει ακόμα καύσιμα για το πιο ονειρεμένο ταξίδι, εκείνο που οδηγεί στον οργασμό. Εκτός κι αν δεν έχεις χέρια, ούτε γλώσσα.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ