ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ

 

Μόλις βρέθηκαν μόνοι τους στο σκοτεινό δωμάτιο ζήτησε αμέσως τα χείλη της. Της έδωσε ένα φιλί που την αναστάτωσε ολόκληρη. Σίγουρα μια μυστηριώδης χημική ουσία δραπέτευσε από το στόμα του και εισχώρησε μέχρι βαθειά, πολύ βαθειά μέσα της κι άρχισε να ταράζει όλο της το Είναι. Της άρπαξε το χέρι και το οδήγησε κατ’ ευθείαν στο πέος του.

«Χριστέ μου! Όνειρο είναι τούτο, απαγορευμένο για εμένα ακόμα και στο ύπνο μου... » κατάφερε να μαζέψει τις σκέψεις η Γεωργία. Τα χείλη του κολλάνε σα βδέλες στο λαιμό της, στα μάγουλά της και τώρα στους πρόποδες των βυζιών της, και την ανατινάζουν. Της ανάβουν ηδονή πυρωμένη. Χωρίς να το θέλει σφίγγει μέσα στην παλάμη της το …, όχι αυτό που πιάνει δεν είναι το αρσενικό σεξουαλικό όργανο, όπως εκείνη το ξέρει από τον σύζυγό της. Αυτό το «πράμα» του ξένου είναι ένας ολόθερμος σωλήνας, σκληρός, χοντρός.
Τούτη ακριβώς τη στιγμή η παραδομένη γυναίκα στα χέρια του μέχρι πριν μισή ώρα άγνωστου άνδρα, σκέφθηκε με ανάμικτα συναισθήματα την ανυπαρξία της. Ότι δεν μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για τη ζωή της. Ούτε για τον τον εαυτό της. Βρίσκεται μ' έναν άνδρα, όχι τον δικό της, και αισθάνεται την υπέρτατη επιθυμία να κάνει το ταξίδι στο άγνωστο σ' αυτήν σύμπαν, στον όποιον σεξουαλικό γαλαξία την οδηγήσει αυτός.
Όταν της τα έβγαλε όλα, ακόμα και τα εσώρουχα, ο άνδρας φρέναρε τις ορμές του, την πλησίασε τρυφερά, την γύρισε μπρούμητα κι άρχισε να την φιλάει στους γλουτούς, στη μέση, να μη σταματά να την χαϊδεύει στην πλάτη, να την πιέζει γύρω από το αιδοίο, και εκείνη να μη ξεχωρίζει τον πόνο από την ηδονή. Όταν δέχθηκε μέσα της το παλούκι, αγκάλιασε τον άνδρα λυτρωτικά.

Συνομήλικοι, ο Γιώργος και η Γεωργία παντρεύτηκαν πριν από 14 χρόνια και είναι τόσο αγαπημένοι που έχουν «αδελφοποιηθεί». Είναι αδελφές ψυχές. Δεν ήταν απόφασή τους να σταματήσουν να κάνουν έρωτα, η αποχή, ήρθε μόνη της. Απλά προέκυψε. Δεν ένοιωθαν την ανάγκη να πηδηχθούν, η ζωή έτσι ή αλλοιώς τους είχε δέσει αμετάκλητα. Μαζί ξυπνάνε το πρωϊ, μαζί φεύγουν για το γραφείο, και οι δυο, είναι τραπεζικοί. Κάποτε στο ίδιο κατάστημα, σήμερα διευθυντές, η Γεωργία σε ελληνική τράπεζα, ο Γιώργος σε ξένη.

Για τους ειδικούς επιστήμονες, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους, το φαινόμενο της «αδελφοποίησης» εμφανίζεται σε κάποιες περιπτώσεις συζύγων, συνήθως στην τρίτη ηλικία, μετά τα 60. Στον Γιώργο και την Γεωργία μετά τα 30 τους, σήμερα είναι στα 36, ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Ο Βάϊος Λιανός είναι ίσως η πρώτη φίρμα αρχιτεκτών στην Αθήνα. Έχει βάλει την υπογραφή του σε πανάκριβες μονοκατοικίες αλλά και σε κτίρια στο κέντρο και στα προάστια. Πολλά λέγονται για την εξτρήμ προσωπική του ζωή, τα δε πάρτυ που διοργανώνει πλησιάζουν το μύθο. Ο Γιώργος συνηγόρησε, και δεν το έκανε χαριστικά, σ’ ένα μεγάλο δάνειο μετά από αίτημα της εταιρείας Λιανού.

Λίγες ημέρες αργότερα ο αρχιτέκτων στο γραφείο του Γιώργου. Γραφειοκρατικές αναγκαιότητες πριν ενεργοποιηθεί η χορήγηση του δανείου.

- Τη μεθεπόμενη Παρασκευή έχω πάρτυ σπίτι μου. Είσαι καλεσμένος, κύριε Ποντίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά με την σύζυγο, ευκαιρία να την γνωρίσω.

«Τιμή μου να με προσκαλείτε, όμως…, να, στο πάρτυ σας θα είμαστε ανάμεσα σε αγνώστους…»

- Ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο. Δόγμα μου, κύριε Ποντίκη, είναι ότι η ζωή μας είναι δημόσιες σχέσεις. Πρώτα αυτό, μετά όλα τα άλλα.

«Όλα τα άλλα, ποια; Κι αυτά που κυκλοφορούν για τα πάρτυ σας…», σχολιάζει αστειευόμενος ο τραπεζικός. Η συζήτηση είναι ευχάριστη, σε κλίμα φιλικό, ανάλαφρο ανάμεσα σε δυο άνδρες εντελώς διαφορετικούς από κάθε άποψη, όμως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον.

- Τι ακριβώς ξέρεις εσύ για τα πάρτυ μου, Γιώργο;

«Τι να ξέρω εγώ, ό,τι ακούγεται. Οι προσκεκλημένοι σου, να το πω έτσι απότομα, έρχονται μ’ άλλον σύντροφο και μπερδεύονται μ’ άλλον παρτεναίρ, όπως τύχει, όπως κάτσει η περίπτωση… Το ξέρετε, φαντάζομαι, τι λέγεται...».
Πλατύ χαμόγελο ο αρχιτέκτων, φανερό πως το διασκεδάζει.

- Κι εγώ αν συμβαίνει αυτό, γιατί να το απαγορεύσω! Να καλέσω την άμεσο δράση, την αρχιεπισκοπή Αθηνών για να επέμβει; Τέλος πάντων. Το πάρτυ που προσκαλώ δεν είναι τέτοιου χαρακτήρα. Αν πάλι κάποιος με κάποια έρθουν κοντα, με γεια τους και χαρά τους. Και αν μου πουν σε ποιο από τα 26 δωμάτια θα ξεμοναχιαστούν, τότε θα τους στείλω
ένα μικρό μπουκέτο λουλούδια.
Ο Γιώργος μετέφερε στην Γεωργία την κουβέντα με τον αρχιτέκτονα. Τι κάνουμε; Πάμε ή όχι. Αν κάποια φλερτάρει τον Γιώργο, ένας την πέσει στην Γεωργία; Η πρόσκληση για το πάρτυ του Βαϊου Λιανού έβαλε στην ατζέντα της καθημερινότητας του ζευγαριού το θέμα σεξ. Την απουσία σεξ. Κοιμούνται μαζί, κολλητά, αλλά δεν συνουσιάζονται. Δεν το αποζητούν. Ούτε τους πέρασε η σκέψη να ξενοπηδηχθούν. Σε καμία περίπτωση.

Τους ιντριγκάρει το πάρτυ; Θα τους θυμίσει ότι υπάρχει και το γαμήσι. Γιατί, πιθανότατα, αν συμβαίνουν τα όργια σύμφωνα με τις φήμες, στο πάρτυ του Λιανού θα δουν παντρεμένο να ζευγαρώνει με άλλη παντρεμένη και η σύζυγος μ’ άλλον, ίσως στην τύχη, ίσως κατ' επιλογήν. Μήπως κι αυτοί, ο Γιώργος και η Γεωργία, δοκίμαζαν να... πειραματιστούν, αν κάποιος, κάποια ζητούσε την παρέα τους;
Όσο πλησίαζε η μέρα για το πάρτυ, Το συζητούσαν κάθε μέρα, πότε στα αστεία, πότε στα σοβαρά. Τελικά συμφώνησαν! Θα ανταποκριθούν στο πάρτυ του αρχιτέκτονα και ό,τι γίνει!!! Όπως έρθουν τα πράγματα.

Στο πάρτυ γιορτάζεται η συμφωνία μεγαλοεπιχειρηματία με τον Βάϊο Λιανό για την ανέγερση γιγαντιαίου συγκροτήματος πολυκαταστημάτων, πολυσινεμά, χωρών ψυχαγωγίας, παιδότοπου και λούνα παρκ. Τουλάχιστον 3-4 ζευγάρια διασταυρώθηκαν και συστήθηκαν με τον Γιώργο και την Γεωργία.

- Να περπατήσουμε μέχρι τη λιμνούλα, πρότεινε μια 40άρα κυρία με μακριά τουαλέτα που άφηνε ολόγυμνη την πλάτη της και συνοδευόταν από τον 45άρη σύζυγο, υψηλό, αδύνατο, με κομψά τετράγωνα γυαλιά μυωπίας.

«Στη λιμνούλα; Πρώτη φορά ερχόμαστε στο σπίτι του Βαϊου…» απολογήθηκε ο Γιωργός. Η κυρία ζήτησε από τον Γιώργο να περάσουν τη στενή γέφυρα πάνω από το νερό.

- Θα σας περιμένουμε στο τέλος της γέφυρας, αν κάνετε τον κύκλο, είπε η κυρία στον σύζυγό της και την Γεωργία. «Προχωρούμε;…» είπε δειλά η Γεωργία στον άνδρα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

- Αν δεν έχετε αντίρρηση, να τους κάνουμε και έκπληξη, λέω να πάμε απ' εκεί…, της δείχνει προς την πλευρά του πίσω μέρους του σπιτιού. Μετά από τρία βήματα την παίρνει από το χέρι. Μπήκαν σ’ ένα φαρδύ διάδρομο. Η Γεωργία δεν ρωτάει ποιος ο προορισμός τους.
Ο άνδρας ανοίγει μια πόρτα και την παρασύρει μέσα. Πρώτη φορά στη ζωή της Γεωργίας ένας άλλος άνδρας την έχει στην αγκαλιά του. Είναι απίστευτο, της συμβαίνει και δεν το πιστεύει η ίδια, όσο την φιλάει στο σώμα, κι εκεί που ποτέ δεν πλησίασε το στόμα του Γιώργου, σ’ αυτά τα δευτερόλεπτα κινηματογραφείται στη σκέψη της Γεωργίας η πάμπτωχη, η πειναλέα σεξουαλική της ζωή.

Έχει λαχανιάσει η Γεωργία. Φορτίζεται από ορμητικές πηγές ηδονής που ξεπηδάνε από μέσα της και βγαίνουν από το στόμα της, κι όταν ο άντρας ξαναφέρνει τα χείλη του στα δικά της, το φιλί του γίνεται καύσιμο, για να συνεχιστεί το λαχάνιασμα που συνταράζει τα σπλάχνα. Ο Γιώργος; Δεν σκέπτεται η γυναίκα που είναι, τι κάνει ο σύζυγός της. Μήπως κι αυτός απολαμβάνει το ίδιο με την κυρία του «δικού» της. Αδιάφορο της είναι.

Ο άνδρας χαϊδεύει τα στήθη της και τα βυζαίνει, πότε το ένα, πότε το άλλο. Ξαναμπήκε μέσα της, όχι αυτό δεν είναι το γαμήσι που κάποτε ήξερε με τον άνδρα της, αυτό είναι λοιώσιμο…, κάθε φορά που σπρώχνει το πέος του, κάθε φορά που την «σχίζει», την λοιώνει.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ