ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ... ΚΡΥΨΩΝΑ

 

Έχεις καταλάβει ότι το κορίτσι σε γουστάρει. Κι όχι μόνον, το αισθάνεσαι ότι είναι διαθέσιμη. Σταματάς να την καρφώνεις με ματιές γεμάτο με νόημα, και ανοίγεις τα χαρτιά σου, όπως άλλωστε θα το ήθελε κι εκείνη. Εργάζεστε στον ίδιο χώρο, στον ίδιον όροφο, τι κάνετε; Μάλλον πού θα... το κάνετε; Εδώ σε θέλω.

Το ξέρει ότι είσαι παντρεμένος, όπως κι εσύ γνωρίζεις ότι είναι δύο χρόνια αρραβωνιασμένη. Οπότε είναι ρίσκο να κυκλοφορήσετε έξω, να βγαίνετε ραντεβού. Να βρίσκεστε εκτός γραφείου, μάλιστα και εκτός ωραρίου δουλειάς. Θα προκαλέσετε υποψίες, ερωτήματα στους συναδέλφους, στους δικούς σας. Πού θα το... κάνετε, λοιπόν; Εδώ σε θέλω.

Γνωρίζονται και στο αλλοιώς στην εταιρεία, στην τράπεζα, στο υπουργείο και ζευγαρώνουν εν ώρα εργασίας πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ποιους, λοιπόν, χώρους προτιμούν για να έρθουν σε επαφή; Ποια είναι η πιο βολική κρύπτη. Ψάχνουν οι ''παράνομοι'' εραστές, που δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα σε τρίτους, ποιοι χώροι προσφέρονται για να ξεσκιστούν χωρίς να τους πάρουν πρέφα.

Έγινε σχετική έρευνα. Προτίμηση πρώτη η τουαλέτα! Η μεγαλύτερη σιγουριά! Ακολουθεί το ασανσέρ. Παίζουν και οι αποθήκες, όταν βέβαια όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι έχουν πάει σπίτι τους.

Γιατί, όμως, το σεξ ανάμεσα σε δύο που κρατάνε μυστική τη σχέση τους, όταν το κάνουν στη δουλειά, βολεύονται καλύτερα στην τουαλέτα; Δεν βγαίνει απάντηση από την έρευνα, απλά αναφέρονται οι πιο δημοφιλείς “κρυψώνες”, με την τουαλέτα Νο 1 στη σχετική λίστα. Πιθανόν οι εραστές όταν τραβήξουν το σύρτη στο στενό χώρο της τουαλέτας νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια πως δεν πρόκειται και να τους “συλλάβουν” και να τους... διακόψουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ