ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ

 

Υπάρχει και το κλαμπ των μονογαμικών. Και είναι φανατικοί, οι άνδρες και γυναίκες, που δεν θέλουν δεύτερο στο κρεβάτι. Δεν πάνε μ' άλλην, μ' άλλον συνειδητά, όχι ηθικολογικά. Είναι απόλυτα δοσμένοι στη σχέση τους και η σκέψη μόνο ότι θα ξενοπηδηχθούν, μοιάζει με προδοσία του εαυτού τους. Όχι ότι απίστησαν στο ταίρι τους, αλλά ότι λέρωσαν την προσωπική τους καθαρότητα. Με μια άλλη κουβέντα, απαξίωνουν την ποιοτική σεξουαλική απόλαυση που γνωρίζουν στη σχέση τους.

Από το μονογαμικό άτομο, το οποίο πιθανότατα να είναι περιζήτητο, εύκολα να κάνει μια ξεπέτα, θα ακούσεις ότι το καλύτερο σεξ στη ζωή του εδώ και χρόνια το κάνει με την σύντροφό του, τον σύντροφό της. Βεβαίως. Με τον ίδιον παρτεναίρ θα απογειωθείς, σου λέει, όχι με κάποιον στα όρθια. Στα πεταχτά. Με τον τυχαίο, με τον προσωρινό εραστή δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ερωτοτελεστίας. Ιεροτελεστία είναι βρεθείς σεξουαλικά με τον άνθρωπό σου
Τι μας λες, ρε αποδυτηριάκια. Μονογαμία, ρε; Ακριβώς. Το να είσαι πολυγαμικός είναι το ίδιο σα να είσαι δημοκρατικός στην πολιτική. Όλοι μιλάνε μ΄όλους για όλα και λένε βέβαια τις μαλακίες τους.

Μόνο μέσα από τον σωματικό έρωτα φτάνεις στο Θεό. Ό,τι σου λέω. Και δεν θα φτάσεις ποτέ στον Θεό, αν δεν γίνεις εσύ Θεός με την γυναίκα που έχεις επιλέξει. Εσύ κι αυτή. Αυτή κι εσύ. Να στα δώσει όλα, με τέχνη ερωτική, με μυστικισμό σεξουαλικό. Και κάθε φορά που θα σμίγετε θα κάνετε ένα ακόμα βήμα προς την αιώνια γνώση.

Θεός εσύ, Θεά κι αυτή. Και ο καθένας ανήκει στον εαυτό του. Όχι στο ταίρι του. Έτσι που λες. Το ταίρι σου είναι έξω από σένα. Όπως κι εσύ γι’ αυτήν είσαι ο δρόμος για να πλησιάσει στην αθανασία.

Θα δώσεις. Ό,τι αξίζει στη ζωή δεν το παίρνεις αν δεν δώσεις. Και δεν δίνεις στον άλλον, για να του δωρίσεις κάτι, ούτε διότι του το χρωστάς. Το δόσιμο είναι υπόθεση ολότελα προσωπική. Μονογαμική. Με τον εαυτό σου κάνεις έρωτα. Απλά, το ταίρι απολαμβάνει αυτό που παίρνει από σένα. Κι εκείνη σου δίνει, όχι για να σου δώσει, αλλά για να πάρει.

Έτσι λειτουργεί το ουράνιο. Το θείο. Το αθάνατο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΨΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ