ΜΕ ΤΣΟΝΤΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ... ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Ο σκηνοθέτης προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάσημη και ποιοτική ηθοποιό. Στην ταινία υπάρχει και μια σκηνή όπου η σταρ θα χρειαστεί να τα δείξει όλα στην κάμερα. ''Πειράζει, βεντετάρα μου, να φανεί γυμνό το υπέροχο στήθος σου και το φουσκωτό αιδοίο σου με τη γυαλιστερή τούφα από κατσαρό τρίχωμα;''

Η κυρία δεν λέει το «ναι» με την πρώτη. Κάνει την δύσκολη στον νταϊρέκτορ. Θα το ''διαπραγματευτεί''. Και, τελικά, θα υποκύψει στο όνομα της τέχνης, βέβαια. Έτσι θα ικανοποιηθεί ο θεατής που κάνει κέφι το γυμνό, αν είναι δυνατόν να διεισδύσει η κάμερα στο βάθος του τούνελ, να διαπεράσει τα μικρά και τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, έστω και με τρόπο όχι απόλυτα… καλλιτεχνικό.

Με την ευκαιρία πάρε και το άλλο. Η ηδονή του μπανιστηρτζή είναι πολύ μεγαλύτερη από την ικανοποίηση του θεατή. Δηλαδή; Ο θεατής παρακολουθεί ένα στημένο έργο, μια προκάτ σεξουαλική σκηνή στο σινεμά. Ο άλλος, ο ματάκιας μπανίζει σεξ ζωντανό ή βιντεογραφημένο, με τη συμμετοχή άνδρα και γυναίκας που όμως είναι σίγουροι πως δεν τους βλέπει κανείς.

Όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα πλέον πουλάει το «αντικαλλιτεχνικό» σεξ, η τσόντα χωρίς επαγγελματίες ηθοποιούς. Όπως κάτσουν και όπως έρθουν τα ''κινηματογραφικά'' πλάνα. Το κόλπο! Δεν πληρώνουν σταρ με υψηλό κασέ, που μανουριάζουν να ξεβρακωθούν, προκειμένου να κάνουν σεξ αληθινό μπροστά στις κάμερες, όχι μαϊμού. Ούτε δίνουν μεροκάματο σε τίποτα ψευτοηθοποιούς για να ντουμπλάρουν τους ακριβοπληρωμένους ''συναδέλφους'' στα κορμιά των οποίων ο θεατής θαρρεί ότι βλέπει τους κανονικούς πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το κόλπο, λοιπόν, είναι να μη ξοδεύονται και να πουλάνε πορνό, σκληρό πορνό σε αληθινά ζωντανό και αυθόρμητο σεξ με ζευγάρι που δεν παίρνει πρέφα ότι τους κινηματογραφούν παράνομα. Πώς γίνεται αυτό; Εύκολα! Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία που καταφεύγουν ζευγάρια. Ακόμα και σε μπουρδέλα. Τζάμπα πράμα. Το μόνο έξοδο το ''κινηματογραφικό'' πορνοκάματο της πουτάνας, που είναι «μιλημένη» στο κόλπο.

Μιλάμε για ΤΗΝ πατέντα. Ένα κάρο free κανάλια κυκλοφορούν, και τέτοια sites, τα οποία επί πληρωμή προβάλουν τσόντες. Πορνό χωρίς φιρμάτους ηθοποιούς, όμως πιο φυσικό, ντοκυμενταρίστικο και πιο λαχταριστό σεξ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Μη σας ''συλλάβουν'' με το στημένο ''συνεργείο'' σε περίεργο ξενοδοχείο, σε κανένα μπουρδέλο εκτός περιοχής. Και να τρακάρεις αύριο τη μάπα σου και τον κώλο σου και να μη πιστεύεις στα μάτια σου. Διότι έγινε κλοπή σεξουαλικής σου περιουσίας, όπως λέμε πνευματικής. Σε ''κλέψανε'' στο ξενοδοχείο-γαμιστρώνα που έκανες το λάθος να πας. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν βρίσκεις άκρη. Άσε ότι δεν σε συμφέρει να πεις ότι ''Εγώ είμαι''. Κάνετε λάθος, κύριε, θα σου πει ο δικηγόρος τους, άλλος είναι που σας μοιάζει.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕ... ΧΑΠΙ