ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ''

 

Η Πρώτη Φορά. Για την γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό, είτε κάνει σεξ στα 15, είτε στα 25 χρόνια της. Αντίθετα, για τον άνδρα στην πορεία της ζωής του πιθανόν να έχει ξεχάσει με ποια και πότε έκανε πρεμιέρα.

Έχασε, λένε, την παρθενιά της. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιούν το ρήμα ''χάνω''. Δεν το ήθελε; Ήταν καλύτερα να έμενε παρθένα; Και να σκεφθεί κανείς ότι θεωρείται αντιχριστιανική, αντιθρησκευτική η... απώλεια της παρθενίας, δηλαδή κάτι που έχει σχέση με το σώμα κι όχι με το πνεύμα.

Τέλος πάντων, υπάρχουν γυναίκες που ακόμα και στα 80 τους, στα 90 τους θυμούνται “την πρώτη φορά”. Πώς συνέβη. Και πώς προέκυψε, π.χ. όταν αυτές ήταν έτοιμες, όταν το αποζητούσαν, αν τις βρήκε απρόσμενα. Κάθε μία έχει να λέει τη δική της ιστορία. Ότι ήταν υπέροχο, φρικτό, τραυματικό, ότι διεπράχθη πρόωρα, καθυστερημένα, την πρώτη βραδιά του γάμου.

Τελικά, “η πρώτη φορά” είναι απλά η πρώτη φορά. Και στα άτομα, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να μπαίνουν διαβασμένοι στη ζωή, η δεύτερη φορά είναι καλύτερη από την πρώτη. Επόμενο. Η 21η φορά πιο χορταστική από την 20η φορά. Που σημαίνει ότι η πρώτη φορά χάνει τη μοναδικότητά της, όταν ουσιαστικά μειονεκτεί σε σύγκριση με τις επόμενες φορές.

Το γνωρίζει η γυναίκα ότι θα βάλει το σεξ στη ζωή της. Στην καθημερινότητα της. Και αντιλαμβάνεται ότι τίποτα άλλο δεν υπάρχει εκτός από τον έρωτα, από την ερωτική επαφή, τη σεξουαλική πράξη, που προσδίδει ποίηση στην ατομικότητα της. Και αφού είναι δεδομένο στη συνέχεια να αποτελεί βασικό, βασικότατο κεφάλαιο στην ύπαρξη της το σεξ, την “πρώτη φορά” ας είναι ψυχολογικά έτοιμη. Να κρατήσει μακριά το άγχος και κάθε σκοτεινή σκέψη

Διαβάστε ακόμα:

ΕΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο,ΤΙ... ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΥΜΒΕΙ