Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Κατ' αρχήν μια κουβέντα την οποία, παρακαλώ, μη βιαστείς να τη χαρακτηρίσεις τραβηγμένη. Οι αρχαίοι Έλληνες είναι χθεσινοί. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Ελάχιστη η διαφορά των δυο και διόμισυ χιλιάδων χρόνων με τους προηγούμενους, τους παλιούς, έτσι τους θαρρώ εγώ. Εντάξει, οι ''αρχαίοι'' δεν είχαν facebook και instagram, κανάλια και κινητά, αεροπλάνα και μετρό. Αν, όμως, τους πλησιάσεις ως χθεσινούς, όπως εγώ τους αισθάνομαι, τότε θα αντιληφθείς πως επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα, εκτός ότι μας έπιασαν κορόιδο εμάς τους... σύγχρονους, τους μοντέρνους.

Πώς συνήθιζαν να κάνουν έρωτα οι αρχαίοι Έλληνες; Αν λάβεις υπ' όψιν όσα διάβασες, αν συμφωνείς, τότε η ερώτηση μοιάζει ακριβώς σα να αναρωτιέται κανείς πως πηδιόντουσαν πριν δυο και πέντε χιλιάδες χρόνια οι σκύλοι. Οι γάιδαροι. Οι βάτραχοι. Το κάθε ζώο. Ενεργούν ενστικτωδώς. Ενεργούν, αντιδρούν το ίδιο όπως πριν χιλιάδες, πριν εκατομμύρια χρόνια.

Τα ζώα, όχι και ο άνθρωπος, ο οποίος στο σεξ δεν συμπεριφέρεται μονάχα αυθόρμητα. Οι ορμές, ορμές, αλλά το δίποδο την πάει τη δουλειά και σ' άλλα πλάνα. Πράγματι, ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είτε γιατί ψάχνεται πως θα παράγει μεγαλύτερη σεξουαλική ηδονή, είτε γιατί νοιώθει καταπίεση από την εκάστοτε θρησκεία, παρουσιάζει ποικιλία στο σωματικό σμίξιμο. Γι' αυτό, άλλωστε, πλούτισε το σεξουαλικό ρεπερτόριο, κατά καιρούς, στην πορεία των αιώνων.

Λέμε για τους αρχαίους Έλληνες κι όχι μόνον διότι είναι τα μακρινά πατριωτάκια μας. Στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους οι πρώτες πουτάνες στη γη οι αρχαίοι Έλληνες. Χαμούρες σκέτες. Ας πιάσουμε τους Αθηναίους. Καραμπινάτοι βάζελοι. Δεν κάνουμε πλάκα.

Όλοι οι Αθηναίοι αφεντικά. Με δούλους και Ι.Χ. επιχειρήσεις. Πρωί, κατά τις δέκα απαραιτήτως στην παλαίστρα, να γυμνάσουν το κορμί. Μιλάμε για τους αρσενικούς. Κατά τις 4 με 5 το απογευματάκι να βρεθούν στο συμπόσιο, πότε στο σπίτι του Αρίσταρχου, πότε στου Αριστομένη. Και τότε, στο συμπόσιο επάνω θα τα πούνε όλα, από πολιτική και μπάλα, μέσα και για το γαμήσι.

Νο1 που το απέφευγαν γενικώς όλοι οι αρχαίοι Έλληνες, σε κάθε πόλη - κράτος. Το γλυφομούνι. Οκέϋ, να ικανοποιήσουμε την σύζυγο ή την εταίρα που κάνουμε κέφι, όμως όχι κοτζάμ άνδρες να γίνουμε εργαλείο παραγωγής ηδονής στην υπηρεσία της κάθε κυρίας.

Νο2, πώς γουστάρανε να το κάνουνε; Λέμε τα βασικά. Τι συνηθίζανε, τι αποφεύγανε. Οι άνδρες, λοιπόν, την βρίσκανε στο από πίσω. Η διείσδυση γινότανε κανονικά μέσα στον κόλπο της γυναίκας, η οποία έσκυβε όσο γίνεται περισσότερο και ο επιβήτωρ, κοπρόσκυλος κανονικός έκανε τη δουλειά με τη ''γεμάτη'', την ολοκληρωτική επαφή του με τους θηλυκούς γλουτούς.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ