ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

 

Είναι δυνατόν να συνευρίσκονται σεξουαλικά μάνα με γιο; Συμβαίνει. Απίθανο, έξω από τους ανθρώπινους νόμους, γραπτούς και άγραφους. Να, όμως, που έχει προκύψει κι αυτό το τερατώδες, μάλιστα χωρίς να 'ναι χασισωμένοι, μεθυσμένοι μάνα και γιος, γιος και μπαμπάς, μπαμπάς και κόρη, κόρη και μάνα, αδελφός και αδελφή, εγγονή και παππούς, παππούς και εγγονός.

Το έχουμε πει. Ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα. Για πράγματα που δεν το χωράει ο νους σ’ άλλους. Στους περισσότερους, στο 99,9999999% των ανθρώπων. Κάποιοι κουβαλάνε μέσα τους και το κτήνος. Έχει διαπιστωθεί, λοιπόν, ότι την κτηνωδία της αιμομειξίας αποδέχονται συνειδητά, την ξεπερνούν ηθικά κάποιοι διότι έτσι απλά τους βολεύει. Παντρεύονται τις όποιες δικαιολογίες τους και συμβιβάζονται με την τερατουργία.

Φωτογράφος επαγγελματίας στην Αγγλία, λόγω...ειδικότητας τράβαγε πόζες σε διάφορες στάσεις το γυμνό κορμί της μητέρας του. Ακόμα κι όταν εκείνη έκανε σεξ με εραστές, συνήθως της ηλικίας του γιου της.
Είπαμε. Όλα τα έχει κάνει ο άνθρωπος, το μόνο ζώο στον πλανήτη που μετατρέπεται σε κτήνος. Δεν μιλάμε για τα κτήνη, αυτά είναι κτήνη.

Το κόβω το κεφάλι μου ότι μάνα και γιος το κάνουν. Και για να διευκολυνθεί η σεξουαλική τους προσέγγιση ανακάλυψαν το άλλοθι στο «σπορ» της θερμόαιμης μαμάς. Η κυρία να πηγαίνει μ' άλλους και ο καλλιτέχνης γιος να την αποθανατίζει γυμνή τις στιγμές της ερωτικής της κορύφωσης. Τι πιο εύκολο, τι πιο... αναμενόμενο όταν αποχωρεί ο «πιλοτικός» εραστής, στη συνέχεια να πέσουν και όπως... κάτσουν μητέρα και υιός. Η μάνα με τη σάρκα της σαρκός της, με το οστούν εκ των οστών της.

Η εν λόγω κυρία είναι ανώμαλη. Μιλάμε επιστημονικά. Η συγκεκριμένη τεκνατζού μαμά που συνουσιάζεται ενώ ο γιος την φωτογραφίζει. Μήπως η ανωμαλία της δεν περιορίζεται στην αιμομειξία. Μήπως η παλαβιάρα ικανοποιείται περισσότερο όταν την μπανίζει ο άλλος, όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα και ο ίδιος ο απόγονος της, πάρα όταν την καβαλάει άλλος. Γιατί; Είναι επιδειξίας. Αυτή είναι η ανωμαλία της, περίπτωση κλινική.

Ανωμαλάρα, αλλά όχι επικίνδυνος ο επιδειξίας. Ασθένεια, διαταραχή που συνήθως βαράει άνδρες. Σε μικρότερο ποσοστό τις γυναίκες.

Παρουσιάζεται ο ανώμαλος μπροστά στην αιφνιδιασμένη γυναίκα, που κοιμάται, που την βρίσκει ημίγυμνη και αισθάνεται την υπέρτατη επιθυμία να της «επιδειχθεί». Δεν σκέπτεται καν να της κάνει κακό, ας είναι αυτή απροστάτευτη, μόνη. Δεν θα την πλησιάσει, άλλωστε.

Άρρωστος ο επιδειξίας. Ερεθίζεται, μάλιστα και χωρίς να ζητήσει τίποτα από την σοκαρισμένη γυναίκα, μόνο η άλλη να τον παρατηρεί. Το σκηνικό γι' αυτόν είναι ανώτερο της συνουσίας. Οι γιατροί λένε ότι ο επιδειξίας «διακορεύει την ψυχική παρθενιά» της γυναίκας που έχει απέναντί του.

Στο κρεβάτι, λοιπόν, ολόγυμνη η μητέρα και στην αγκαλιά του νεαρού εραστή της, όταν την φωτογράφιζε ο γιος της, επαγγελματίας φωτορεπόρτερ, πως να ξέρει εκείνη τη στιγμή γιατί την έβρισκε, πως δούλευαν τα καλώδια στον εγκέφαλό της.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΡΩΤΙΑΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ