ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!

 

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα η γνωριμία τους να περάσει και στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους. Και την πρώτη φορά να το κάνουν ρομαντικά. Να τους μείνει αξέχαστο. Συμφώνησαν να περάσουν το σαββατοκύριακο σε ορεινό ξενοδοχείο τρεις ώρες από την πόλη. Δεν βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους!
Ο άνδρας οδηγεί χαλαρά, απολαμβάνουν τη διαδρομή. Πηγαίνουν να κάνουν έρωτα, άρα κρατάνε μακριά τη βιασύνη, κάθε άγχος, κάθε πίεση, ακόμα κι αν πρόκειται να πρωτογευθούν τη μεγάλη στιγμή, την πηγή της σεξουαλικής απόλαυσης.

Το σεξ που χαρίζει έκσταση και μέθη είναι άγνωστο με το πήδημα των «επιβητόρων» της εξέδρας. ''Έτσι γαμάει ο Πειραιάς'', η Θεσσαλονίκη, το Κριεκούκι... Καμία σχέση το αληθινά ερωτικό σμίξιμο με νίκες ποδοσφαιρικές. Και με ρεκόρ στον αθλητισμό.

''Την πήρα επτά φορές''. ''Την έχω 28,5 πόντους''. ''Μου σηκώνεται κάθε 17 λεπτά''. ''Τελειώνουμε πάντα μαζί''. Τι είναι αυτά, ρε; Είσαι για κλωτσές, κύριε.

Θα σηκωθεί όταν ερεθιστείς, δηλαδή όταν δώσει τη σχετική εντολή ο εγκέφαλός σου. Η επιθυμία σου για την άλλην, η ανάγκη σου να κάνεις σεξ, κι αυτά που βλέπεις επάνω της, αυτά που πιάνεις είναι υπεραρκετά για να ενεργοποιηθεί το «σήμα».

Ο εγκέφαλος, όμως, δεν γουστάρει να μπερδεύεις τον πόθο σου έχοντας βάλει «κάτι άλλο» στο μυαλό σου. Οτιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με υψηλές αποδόσεις, με εξαναγκασμό να «πετύχεις» τούτο κι εκείνο. Ξέχνα τα αυτά.

Δεν θα σηκώσεις εσύ το πουλί σου! Τα φτερά του δεν δέχονται παραγγέλματα. Μη ζορίζεσαι, λοιπόν. Ούτε να απογοητεύεσαι γιατί η στύση δεν είναι βαρβάτη. Άστα όλα μόνα τους να εξελιχθούν. Και κράτα για πάρτη σου το παραμυθάκι ότι τελειώνετε ταυτόχρονα.

Ούτε γι' αυτό να αγχώνεσαι. Καλύτερο σεξ δεν γίνεται ποτέ αν ξεκινάς με... σκοπό να σκοράρετε οργασμό σαν τους δύο δρομείς που φθάνουν μαζί στον τερματισμό. Είναι απίθανο να συμβεί αυτό στο σεξ. Κανένα πρόβλημα, όμως! Ας πλησιάσετε στο τέλος και σε χρόνο διαφορετικό, αρκεί η δουλειά να γίνει χωρίς άγχος, χωρίς την αγωνία του ταυτόχρονου τερματισμού.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ... ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ