ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ... ΚΡΕΒΑΤΙ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ποιοι έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ; Οι πλούσιοι ή οι πτωχοί. Οι κοντοί ή οι υψηλοί. Οι ξανθοί ή οι μελαχροινοί. Οι Έλληνες του νότου ή του βορρά. Οι νησιώτες ή οι στεριανοί. Οι γάβροι ή οι βαζέλοι. Οι δεξιοί ή οι αριστεροί.

Γιατί να μην επηρεάζει τούτο και το άλλο τη συμπεριφορά στο σεξ; Για παράδειγμα ποιοι θα ήθελαν περισσότερο να βρεθούν σήμερα σε κατάσταση συνουσίας, αυτοί που συμφωνούν ή εκείνοι που διαφωνούν με τον Τσίπρα στο σκοπιανό;

Η κουβέντα για το πως, κατά το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών αντέδρασαν οι δεξιοί στις απανωτές ήττες τους από την Αριστερά; Τι απέδειξε η διαδικτυακή έρευνα το πρώτο δεκαπενθήμερο μετά τις εκλογές σε δείγμα 800 ατόμων. Οι επιστήμονες διερεύνησαν την πολιτική τους επιλογή σε συνδυασμό με την ερωτική τους απόδοση και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

Οι δεξιοί κάνουν πολύ συχνά σεξ, το 35% δύο φορές την εβδομάδα και πολύ συχνότερα από τους αριστερούς. Παίρνουν δηλαδή τη ρεβάνς στο κρεβάτι. Είναι, όμως, άγνωστο ποιον φαντασιώνονται την ώρα του σεξ.

Τρεις είναι οι ερμηνείες αυτής της συμπεριφοράς:

- Βλέποντας ότι χάνουν τη μάχη της εξουσίας, στρέφονται σε άλλο πεδίο δράσης, όπου μπορούν να κερδίσουν. Ως φαίνεται, εν οίκω τα πάνε καλύτερα απ ό,τι εν δήμω.
- Με βάση τα κοινωνικά χαρακτηριστικά τους, οι δεξιοί θεωρούνται πιο πραγματιστές, άρα πιο κοντά στις ηδονικές απολαύσεις και έτσι υπερτερούν των αριστερών που πολλές φορές... θεωρητικολογούν και στον τομέα του σεξ.

- Η τρίτη ερμηνεία έχει σχέση με την αντικατάσταση στους αριστερούς της σεξουαλικής χαράς από τη χαρά της πολιτικής νίκης. Είναι γνωστό, βέβαια, πόσο αφροδισιακή είναι η εξουσία.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ... ΓΑΜΟ!