ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ

 

Πληρώνει κάτι παραπάνω η γυναίκα, αλλά με το ''γιονί'' μασάζ η απόλαυση δεν περιορίζεται στη χαλάρωση μονάχα του σώματος. Κατ' αρχήν, τι είναι η λέξη γιονί; Έτσι αποκαλείται το αιδοίο στα σανσκριστικά. Τι γλώσσα είναι τούτη, η σανσκριστική; Ινδική, βέβαια. Μια από τις 20 τουλάχιστον γλώσσες της χώρας του Γκάντι. Η μητρική γλώσσα των βραχμάνων είναι.

Ο μασέρ κάνει το γιονί, τις μαλάξεις στο αιδοίο, ξεκινώντας από τα εξωτερικά χείλη και προχωράει στο εσωτερικό του κόλπου, ενώ η γυναίκα μέχρι που φτάνει σε οργασμό. Ο στόχος, βέβαια, δεν είναι να ''τελειώσει'' με το γιονί , που δεν περιορίζεται στην πιο ευαίσθητη περιοχή, αλλά σ' όλο το κορμί, προκειμένου να εντοπιστούν οι ερωτογενείς ζώνες. Ποια, δηλαδή, είναι τα σημεία του σώματος της γυναίκας που με την επαφή την ερεθίζουν περισσότερο, παράγουν καυτή ηδονή.

Πήρες χαμπάρι; Προχωρημένα πράγματα. Το μασάζ για λόγους θεραπευτικούς, να ανακουφιστούν οι μυς, για όσους έχουν προβλήματα μυοσκελετικά, είναι του... κατηχητικού. Το κάργα σεξουαλικό μασάζ το είπανε γιονί, που παραπέμπει στο βουδισμό, στον ινδουϊσμό. Σανσκριστικά μιλάει ο απόλυτα ιεροποιημένος άνθρωπος, λέμε για τη γλώσσα που γράφτηκαν εκκλησιαστικοί ύμνοι και τελετουργικά θρησκευτικά.

Πάει, λοιπόν, η Ευρωπαία και η Αμερικάνα για ένα γιονί και δεν αισθάνεται ντροπή. Απεναντίας. Έρχεται σε επαφή πνευματικά και θεολογικά και μυστικιστικομπέρδεμα με τον Βούδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ... ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ