ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ

 

Δεν έχεις να φας. Θα σκοτώσεις. Αν όχι κάποιον, τότε θα τελειώσεις τον ίδιον τον εαυτό σου. Θα αυτοκτονήσεις. Δεν καθαρίζεις διαφορετικά με την πείνα διαρκείας..

Είναι ασύλληπτα κι όμως ολότελα ανθρώπινα αυτά που τελικά είναι ικανός κάποιος να φθάσει να κάνει όταν δεν έχει να φάει. Ξεπερνάει την κόκκινη γραμμή. Αυτή που βάφεται με αίμα.

Γυναίκες παντρεμένες εκπορνεύονται, ζητάνε δουλειά σε μπουρδέλα κυριλάτα γιατί οικονομικά η οικογένεια είναι σασί. Φόροι, χαράτσια, δάνεια, λεφτά για το σήμερα, και από την άλλη ο σύζυγος απολυμένος. Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από την πορνεία; Οι κλοπές. Οι ληστείες.

Πηγαίναμε στην Ουκρανία, πριν γίνει η αλλαγή στην τότε Σοβιετική Ένωση και με την άδεια του μπαμπά η κόρη ερχόταν για λίγα ρούβλια. Η πείνα. Η ανέχεια. Το πιο σίγουρο διαβατήριο στο ταξίδι για την εξαθλίωση.

Και ήρθε το πράμα ξαφνικά και στην Ελλάδα. Μέχρι που οι μπάτσοι του τμήματος Ηθών πιάνουν τσακωτούς τον «νταβατζή με την αδήλωτη πόρνη» με την εξής απαραίτητη διευκρίνιση στην αναφορά. Ο άνδρας που περίμενε να τελειώσει η πόρνη με τον πελάτη σε δωμάτιο του Χίλτον είναι ο σύζυγος της. Ένα ζευγάρι δυστυχισμένων, θύμα της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ