ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΧΤΑ

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου μετά από ένα επεισοδιακό διαζύγιο και μητέρα ενός επτάχρονου γιου τα έφτιαξε δημοσίως και επισήμως μ' έναν κατά πολύ νεώτερό της μπασκετμπωλίστα. Πόσοι της ίδιας ηλικίας με τον Γιώργο Μπόγρη, θα ήθελαν να ήταν στη θέση του; Μάλλον πόσοι δεν θα ήθελαν την ερωτική και σεξουαλική σχέση με μια τόσο ελυστική γυναίκα όπως η τραγουδίστρια, 20 χρόνια μεγαλύτερη από τον μπασκετμπωλίστα, άρα απ' αυτόν... 30 χρόνια τουλάχιστον περισσότερο έμπειρη, σύμφωνα με το απόκρυφο ηλικιογράφημα του Γιον Τσογκ.

Φοβερό. Το 50% των Ελλήνων εφήβων ισχυρίζεται ότι γνωρίζει για το σεξ όλα όσα αξίζει να ξέρει. Μιλάμε, δηλαδή, για καραμπινάτη μαλακία. Κι όμως σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής έρευνας η πιτσιρικαρία στη χώρα μας ούτε λίγο ούτε πολύ περνιέται για φωστήρες σ΄ένα θέμα, το σεξ, όπου ο άνδρας, όσο περνούν τα χρόνια, δεν σταματά να ανακαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής τέχνης.

Το σεξ δεν μαθαίνεται με τη φούκτα. Ούτε σε διαφωτίζουν τα ποικίλα με σεξουαλικό περιεχόμενο μηνύματα που δέχεται σήμερα ο νέος από το διαδίχτυο και τα κινητά τηλέφωνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας, και από την πιο μικρή ηλικία, είναι ον σεξουαλικό, συνειδητό κι όχι. Πόσα, όμως, μπορεί να έχει προλάβει να μάθει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην... πράξη; Σε μία σχέση, δηλαδή.

Είναι σίγουρο ότι ο Μπόγρης, λέμε μια περίπτωση, όσο καλός μαθητής κι αν ήταν, όσα προσόντα κι αν διέθετε, βελτίωσε κατά πολύ τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στη σχέση του με την πανέμπορφή και με την έντονη σεξουαλικότητα τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία γεννήθηκε το 1970, σα σήμερα 24 Ιουλίου.

Η κουβέντα μας είναι ακαδημαϊκή. Ας προχωρήσουμε στην Ιερά Εξέταση. Πότε είχες την πρώτη σου σεξουαλική εμπειρία;
Σύμφωνα με την έρευνα αυτή προκύπτει γύρω στα 14,5 χρόνια. Εσύ; Και πότε έκανες την πρώτη σου σχέση με κορίτσι, άλλο ερώτημα αυτό. Το προχωράμε στο επόμενο ερώτημα, πότε ξεκίνησες τις ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές.

Κάνε το λογαριασμό μόνος σου. Μήπως απέχεις ακόμα χιλιόμετρα από το Άριστα και παραμυθιάζεσαι για τις ικανότητές σου, επειδή ολόγυρά σου και μ' ένα κλικ κυκλοφορεί πολύ γυμνό. Πιο σωστό, για να σε βαθμολογήσω είναι να ρωτήσω μια 40αρα στην περίπτωση που σ' είχε ''υιοθετήσει'' σεξουαλικά. Αλήθεια, θαρρείς πως είσαι επαρκής εραστής με μια χαρισματική ωραία κυρία, ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της; Νοιώθεις ικανοποιημένος, παίρνεις απ' αυτήν όλα όσα έχει κάθε διάθεση εκείνη να σου χαρίσει;

Διαβάστε ακόμα:

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ