ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Ο άνδρας τελειώνει, αδειάζει το σωλήνα του, η γυναίκα για μία φορά ακόμα από το περίμενε έμεινε στην απ' έξω. Τελείωσε το έργο χωρίς το κορίτσι να φτάσει στον οργασμό. Επειδή, όμως, έχει καλούς τρόπους λέει στον λεγάμενο:

- Δεν πειράζει, αγάπη μου. Μην σε απασχολεί, κανένα πρόβλημα...

Το ψέμα. Το ξεκάθαρο ψέμα. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας το ψέμα είναι απαραίτητο στις ανθρώπινες σχέσεις. Τι να κάνει η κοπέλλα, δηλαδή; Να πει στο παλληκάρι που την έχει από κάτω, που τον κάνει κέφι, που σκέπτεται να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια: «Δεν μου κάνεις, θα βρω άλλον, να με ανάβει καλύτερα, να με φέρνει στην κορύφωση…». Όχι, αυτό. Θα πει το άλλο:

- Δεν μ’ ενδιαφέρει, αγάπη μου, αρκεί που είμαστε μαζί, μην το σκέπτεσαι καθόλου, δεν θέλω να αισθάνεσαι άσχημα, εγώ είμαι περίφημα...

Πώς νοιώθει ο αρσενικός να «παλεύει» πέντε, δέκα λεπτά και να μην «τελειώνει»; Είμαι μαλάκας σκέτος, έτσι θα νοιώθει. Όπως κάποιος που πατάει τη σκανδάλη, ξαναπατάει και το σιδερικό δεν πυροβολεί. Ε, έτσι και η γυναίκα, όταν δεν της έρθει οργασμός. Ολοκληρώθηκε το γαμήσι, αλλά η γυναίκα έχει έλλειμμα. Κι όμως. Δεν θα μανουριάσει, απεναντίας θα δηλώσει πλήρης ερωτικής ικανοποίησης. Ο ορισμός του αθώου, του αναγκαίου ψέματος.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, βέβαια. Γυναίκες να είναι πράγματι τρισευτυχισμένες μετά τη συνουσία και χωρίς να «πιάσουν» οργασμό. Είτε διότι το 'χουν πάρει απόφαση, ότι θα πλαγιάζουν με τον σύντροφο χωρίς να ''τελειώνουν'', είτε διότι τους αρκεί να αισθάνονται δικό τους τον επιβήτορα. Είτε διότι το 'χουν χωνέψει πως ''φταίνε'' οι ίδιες για το φτωχό τους σκορ, π.χ. είναι ''άσφαιρες'' εννέα στις δέκα φορές. Είτε, τέλος, διότι στη ''διαδικασία'' της συνουσίας βιώνουν πραγματικά, και χωρίς οργασμό, στιγμές υψηλού αισθησιασμού και ισχυρής συναισθηματικής κάλυψης με τον συγκεκριμένο άνδρα.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ «ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ