Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

 

Ο άνδρας την θέλει και η σύζυγος αποφεύγει να έρθουν σε συνουσία. Δεν του «κάθεται» η κυρία με διάφορες δικαιολογίες. Τι να κάνει ο φουκαράς; Αταίριαστη σ’ αυτόν η χρήση βίας. Ποιο, άλλωστε, το νόημα μιας αληθινής συντροφικής σχέσης όταν ο ένας για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά θα χρειαστεί να ρίξει τίποτα χαστούκια. Με το ζόρι να προσπαθήσει τη διείσδυση.

Από την άλλη ποιο το νόημα της έγγαμης σχέσης και της κοινής διαβίωσης, όταν η γυναίκα δεν έχει κέφια σεξουαλικά; Και, μάλιστα, είναι ολότελα αδιάφορη αν ο σύζυγος επιθυμεί να την αγκαλιάσει, να την φιλήσει.

Συμβαίνει. Σε ποσοστό συζύγων μεγαλύτερο απ' όσο θαρρούν τα ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν έτσι ή αλλοιώς πρόβλημα... αποχής. Απουσίας της σεξουαλικής πράξης. Στην καλύτερη, σε κάποιες περιπτώσεις, το... καλό προκύπτει μια φορά στους τρεις ή έξι μήνες. Η τελευταία φορά καταγράφηκε σεξουαλικό επεισόδιο στην οικογενειακή ατζέντα πριν ένα ή ενάμισυ χρόνο.

Χωρίς πολλά λόγια. Η ευθύνη είναι της γυναίκας, αν βέβαια αυτή ισχυρίζεται πώς είναι… κουρασμένη, πονάει το κεφάλι της, δεν κοιμήθηκε καλά. Ο,τι άλλο ψεύτικο για να κρατήσει μακριά τον αρσενικό. Όπως φταίει ο σύζυγος που έχει βαρεθεί σεξουαλικά την γυναίκα του. Γιατί ασκήμυνε, χόντρυνε, πλαδάρεψε.

Με μία κουβέντα. Η συνεύρεση είναι ''υποχρεωτική'' στο γάμο. Γουστάρει, δεν γουστάρει ο ένας από τους δυο οφείλει να... υποχωρήσει στο ταίρι του, το οποίο έχει τις ανάγκες του. Τις καθαρά σαρκικές, πέρα από τις συναισθηματικές, που επιβεβαιώνουν τη σχέση. Και, στο φινάλε, μην κουβαλήσει καμία αρρώστια ο ένας από τους δυο, αν αρχίσει να ξαπλώνει σε ξένο κρεβάτι. Άσε ότι παίζει ο κίνδυνος να τσιμπηθεί εξωσυζυγικά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'' ΣΕΞ