ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΙΠΤΗΤΖΟΥ!

 

Γιατί μια γυναίκα γουστάρει να την πάει ο σύντροφος της σε νυχτερινό μαγαζί, όπου εκπαιδευμένα και γυμνασμένα κορμιά ασκούν το επάγγελμα του αργού, του τελετουργικού γδυσίματος. Μιλάει ο εγκέφαλος, όχι ακριβώς οι ίδιες οι γυναίκες. Το τι θέλει κάποιος στο σεξ, το ορίζουν οι επιθυμίες της σάρκας και τα μηνύματα του εγκεφάλου.

Οι έρευνες λένε πάντα την αλήθεια. Τις παίρνεις ως δεδομένα. Απ’ εκεί και πέρα, ο καθένας, ειδικός κι όχι, δίνει τις ερμηνείες του. Βγάζει τα συμπεράσματα του.

Η σεξουαλική φαντασίωση. Το πολυσυζητημένο, πολυμεταχειρισμένο ζήτημα μετά την περιβόητη σεξουαλική επανάσταση στον πλανήτη. Όλα στο φως, όσο περισσότερα, γύρω από το σεξ. Από τη δεκαετία του ’70, η μία επιστημονική έρευνα καπάκι μετά την άλλη. Για τούτο και το άλλο.

Σχετικά με το κεφάλαιο «Φαντασίωση» στις γυναίκες. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα το Νο 2 περισσότερο επιθυμητό «γκελ» είναι να παρακολουθήσει άλλη γυναίκα να κάνει στριπτήζ. Ένα τέτοιο θέαμα το θεωρεί ισάξιο διεγερτικό, όπως στη διαδικασία των ‘προκαταρκτικών», με τα ερωτόλογα, τα φιλιά και τα χάδια του συντρόφου της. Αλήθεια, γιατί λιγώνει, γιατί υγραίνει την γυναίκα μία τέτοια φαντασίωση;

Πιθανόν με μην γνωρίζει ούτε η ίδια. Γιατί, δηλαδή, ο εγκέφαλος της την κάνει να αισθάνεται παθιάρικα, γλυκά. Γιατί την «φτιάχνει», την προετοιμάζει εν όψει της συνουσίας. Πιθανόν να είναι σίγουρη πώς θα επιβεβαιώσει η ίδια, αλλά και θα αντιληφθεί ο σύντροφος της στη συνέχεια ότι εκείνη είναι καλύτερη. Ότι υπερέχει από την κορμάρα στη μπάρα του στριπτήζ.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ