ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΗ ΜΕ ΛΕΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ...

 

Χρόνια πολλά κυκλοφορεί με τα κιλά του ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Τα πολλά κιλά του. Είναι χοντρός, αλλά τον ενοχλεί να τον χαρακτηρίζουν τέτοιον, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του Τράγκα. Περίεργο. Θα περίμενε κανείς να τον πείραζε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αν τον έλεγαν... αδύνατο. Αν τον κορόιδευουν, δηλαδή.

Έτσι είναι. Τον δουλεύεις τον άλλον, που είναι μετακινούμενο περίπτερο λόγω του περιττού του βάρους, αν του πεις ότι έχει προσόντα... μανεκέν. Τον ειρωνεύεσαι. Του κάνεις χοντρή πλάκα.

Όχι, λέει δημοσίως ο Μαρινάκης, το πρόβλημα το έχω αν με χαρακτηρίσουν χοντρό, διότι πράγματι είμαι χοντρός. Περίεργο. Να νοιώθει άσχημα ο και εκδότης Μαρινάκης όταν, όπως πολλοί θαρρούν, του γουστάρει να είναι ευτραφής. Γι' αυτό, άλλωστε, θαρρούν πως δεν προσπάθησε να απαλλαγεί από τα πρόσθετα κιλά του.

Εκείνο που τον κάνει άνω κάτω τον βαρέων βαρών Μαρινάκη είναι να τον κατηγορούν για λαθρέμπορα ναρκωτικών. Δεν έχει κονομήσει ούτε δολάριο τσακιστό από κόκες και ηρωίνες, αλλά δεν τρέχει τίποτα αν τον πουν γκραν ντήλερ, βαρώνο και συνεργάτη κολομπιάνικου καρτέλ. Ο ίδιος είπε στον Τράγκα:

«Αν με πει κάποιος χοντρό θα με πειράξει γιατί ξέρω ότι είμαι. Αλλά να με κατηγορούν για υπόθεση ναρκωτικών, που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, δεν με αγγίζει γιατί δεν έχω την παραμικρή σχέση». Αυτό σημαίνει ότι τον Μαρινάκη δεν τον ακουμπάνε, δεν τον απασχολεί καθόλου αν κάποιος τον κατηγορήσει για στημένα ματς, για την εγκληματική οργάνωση, τέλος πάντων για οτιδήποτε με το οποίο δεν έχει καμιά σχέση. Χοντρό μόνο μην τον πούνε.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ... ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ