ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 

Η συμμορία ήταν Αλβανοί. Αν δεν ήταν Αλβανοί, τι θα ήταν; Μην παίξουμε την κολοκυθιά. Αν δεν ήταν Αλβανοί αυτοί που είχαν ειδικότητα να ξαφρίζουν σπίτια νοικιασμένα από ποδοσφαιριστές, θα ήταν Ρουμάνοι ή Γεωργιανοί, Σκοπιανοί ή Βούλγαροι. Όχι Γερμανοί και Φινλανδοί, Ολλανδοί και Ελβετοί.

Λες να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσιστής; Με προκαταλήψεις σε βάρος λαών από χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι στην ελληνική αστυνομία υπάρχουν πλέον και αξιωματικοί κατά του ρατσισμού. Είναι κι αυτό έγκλημα, όπως η ληστεία, το ναρκωτικό, η πορνεία, ο εκβιασμός, η τοκογλυφία κ.α.

Γιατί η αλβανική συμμορία προτιμούσε κατοικίες αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, των Αραούχο, Οφόε, Σισέ, Νάτχο, Σα, Ναουέλ, Κασελά, Ομάρ, Εμενίκε, Μπάρντο κ.ά. Επειδή την ώρα της προπόνησης ή της απουσίας τους σ' άλλη πόλη για παιχνίδι πρωταθλήματος, οι κακοποιοί είναι σίγουροι ότι θα δουλέψουν χωρίς το... άγχος της απρόβλεπτης επιστροφής του νοικάρη. Στη φώτο, ένα μέρος από τη λεία της αλβανικής συμμορίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ''ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ'' ΣΤΑ ΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ