ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Ο θαυμαστός κόσμος του Χόλυγουντ. Της κινηματογραφικής βιομηχανίας και των σταρ, των πλέον χρυσοπληρωμένων εργαζόμενων στον πλανήτη. Και όπου υπάρχει χρήμα με ουρά, εκεί θα συναντήσεις ό,τι πιο ακραίο. Το πιο απίθανο, το πιο περίεργο. Στα 66 του χρόνια ο Μάικλ Ντάγκλας, ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα του Χόλυγουντ, άσχετο αυτό, κατά δήλωση του, έπαθε καρκίνο στο φάρυγγα, διότι έκανε κατάχρηση στοματικού σεξ.

Παγκόσμια ήταν η αναστάτωση από την αποκάλυψη του ηθοποιού, τρία χρόνια μετά το... ατύχημα του. Κατ' αρχήν, ένοιωσαν άσχημα, σχεδόν εφιαλτικά, οι άνδρες λάτρεις του αιδοίου με τη γλώσσα τους. Της αιδοιολειξίας, να το πούμε σεμνά και κυριλάτα. Έτσι είναι. Υπάρχουν οι σωστές, οι κατάλληλες λέξεις για κάθε πράμα, ακόμα και για το πιο πονηρό, πιο ερεθιστικό.

Στο γιατρό λες ''Έχω αυτό το πρόβλημα στο πέος μου''. Δεν θα χρησιμοποιήσεις λέξη πεζοδρομιακή. Και η γυναίκα στο δόκτωρ θα πει ''Παρακαλώ μια εξέταση στο αιδοίο μου...''. Προέρχεται η λέξη Αιδώς, Ντροπή. Και Λείχω, ελληνικά μιλάμε σημαίνει Γλύφω. Αιδοιολειξία, λοιπόν, είναι το γλυφομούνι. Το γράφουν κανονικά τα λεξικά.

Να συνεχίσουμε, με την ευκαιρία ότι σήμερα 25 Σεπτεμβρίου. έχει γενέθλια ο Μάικλ Ντάγκλας, γεννήθηκε το 1944. Είναι και οι κατάρες που έριξαν στον γιο του Κερκ Ντάγκλας οι γυναίκες που φτιάχνονται με το στοματικό. Που έχουν ανάγκη την ηδονή με το στοματικό. Όσο να ΄ναι οι άνδρες θα το αποφεύγουν, μην την πατήσουν όπως ο Ντάγκλας, οποίος μόνο που δεν εξομολογήθηκε ότι είχε και εκπαιδευτεί να κάνει παιχνίδι στον γυναικείο κόλπο, την κλειτορίδα και τα κάτω χείλη, το ρεσιτάλ στα εξωτερικά και εσωτερικά χείλη.

Το άλλο. Με το σχετικό πατιρντί το 2013, σκάει μύτη η πρώην σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας και... ξεκαθαρίζει: ''Δεν άρπαξε τον καρκίνο στο στόμα από... εμένα!''. Δηλαδή; Εγώ είμαι καθαρή, άρα δεν έχει να με... φοβηθεί κανένας άντρας. Τι άλλο; Το άλλο γιατί να μην είναι, να μην υπονοεί η πρώην, πως η ένοχη είναι η νυν. Η γυναικάρα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ηθοποιός επίσης (φώτο).

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΣ...