ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ Η... ΑΠΙΣΤΙΑ

 

Άφησε τον άνδρα σου, κυρία μου, να τσιλιμπουρδίσει. Να πάει με άλλη γυναίκα κι εσύ να μην αισθάνεσαι προδομένη. Όχι απλά να κάνεις τα στραβά μάτια, αλλά να επιθυμείς τη σεξουαλική του επαφή με τρίτο πρόσωπο.

Μη λησμονούμε ότι η φύση του άντρα είναι πολυγαμική. Η πιο όμορφη της γης να είναι η δική του γυναίκα,, εκείνος θα ξενοκοιτάξει. Και θα επιθυμήσει άλλη, ακόμα κι αν αυτή η άλλη δεν πιάνει μία μπροστά στην σύζυγο του. Είπαμε. Δεν είπαμε;
Αυτή είναι η φύση του άνδρα.

Δεν αισθάνεται ο ''άπιστος'' άνδρας ότι μειώνει την δική του σύντροφο, αν την ''απατήσει''. Ότι δεν την αγαπάει επειδή θα βρεθεί με άλλη. Γίνεται μπερμπάντης διότι το ζητάει ο... οργανισμός του. Μην πέσουμε στην ανάλυση, ότι αποζητάει την επιβεβαίωση, ότι μετράει σαν αρσενικός. Τι ακριβώς είναι εκείνο που δεν τον καλύπτει, δεν του φθάνει μονάχα μια γυναίκα κλπ κλπ. Δεν το ψάχνουμε, το παίρνουμε ως δεδομένο.

Στην Αμερική άρχισε να παίζει μια νέα τάση στα ζευγάρια. Ό,τι λέμε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Η γυναίκα θέλει γάμο, ένα το κρατούμενο. Η γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, παιδιά, δεύτερο το κρατούμενο. Κι αυτά είναι δεδομένα, και δεν θα ξεσκονίσουμε. Η φύση της γυναίκας την προστάζει να κάνει παιδί, πρώτα αυτό, και μετά έρχεται η αναγκαιότητα του γάμου για την γυναίκα. Επειδή θέλει να έχει νόμιμο πατέρα το παιδί της, το οποίο θαρρεί δικό της παιδί, όχι και του άνδρα της παιδί.

Αν, λοιπόν, η σύγχρονη γυναίκα έχει εξασφαλισμένο το γάμο, δηλαδή την οικογένεια, δηλαδή παιδί και σύζυγο-πατέρα, τότε η κυρία είναι οκέυ. Γιατί, λοιπόν, να τον καταπιέζει τον σύζυγο; Του λύνει, λοιπόν, τα λουριά, ελεύθερος ο κύριος το σαββατοκύριακο να πάει να βρει την ερωμένη του. Όχι να υποχρεώνεται να λέει ψέματα, να κρύβεται, να καταντά υποκριτής. Με την άδεια της «αστυνομίας», λοιπόν, πηγαίνει με την γκόμενα ο σύζυγος, ο σωστός σύζυγος, δηλαδή εκείνος με συναίσθηση των υποχρεώσεων του απέναντι στην οικογένεια, την οποία ποτέ δεν ξεχνά.

Αυτή η «τακτική» ορισμένων γυναικών στις ΗΠΑ, που έχει επισημανθεί σύμφωνα με τις έρευνες, σε κάποιο βαθμό δεν αποτελεί συμβιβασμό. Αλλά; Είπαμε. Προσαρμογή της γυναίκας είναι στις επιλογές της φύσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ... ΣΥΝΟΡΑ