ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΑΦΕΛΗΣ

 

Το σεξ με τρίτο πρόσωπο, όχι με την σύζυγο, όχι με τον σύζυγο, είναι μέσα στη ζωή. Καλώς ή κακώς. Η επιθυμία να πάει μ' άλλην, μ' άλλον είναι σκέψη και πράξη φυσιολογική. Ανθρώπινη. Καταδικαστέα ή όχι. Δεν είναι ανώμαλος, εξωγήινος εκείνος που γι΄ αυτόν ή τον άλλο λόγο το κάνει εκτός γάμου. Εκτός έδρας.

Λάθος, από την άλλη, να χαρακτηρίζεται ''άπιστος'' όποιος ψάχνεται σεξουαλικά, όποιος κάνει τη δουλειά κρυφά και συνωμοτικά. Απάτησε, λένε, το ταίρι του. Δεν υπάρχει καμία απιστία. καμία προδοσία. Πολύ περισσότερο όταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι... ''άπιστοι'' δεν σκέπτονται να διαλύσουν το γάμο τους, τη σχέση τους. Μη σου πω το άλλο. Οι περισσότεροι μόλις απομακρυνθούν από το ξένο κρεβάτι αισθάνονται πως αγαπάνε πιο ουσιαστικά τον δικό τους άνθρωπο. Την γυναίκα τους, τον άντρα τους.

Ιδιαίτερα από το 1985 έχουν πλακώσει ένα σωρό- επιστημονικού τύπου κι όχι- έρευνες σχετικά με την ''απιστία''. Πόσοι άνδρες απατούν την γυναίκα τους. Μετά από πόσα χρόνια και σε ποιο ποσοστό οι γυναίκες θέλουν εραστή. Και πότε και πόσες έχουν μόνιμο ή ευκαιριακό εραστή. Σε ποιο βαθμό ο γάμος στα πέντε και στα 15 χρόνια π.χ. απομακρύνει σεξουαλικά τους δύο συντρόφους. Τέτοια σχετικά.

Ψοφάω να πληροφορηθώ το αποτέλεσμα μιας άλλης έρευνας, που ακόμα δεν έχει γίνει. Δίνω, λοιπόν, την ιδέα έρευνας συγκεκριμένης που θα αποδείξει πανηγυρικά πόσο κορόιδο είναι ο άνδρας. Αναφέρομαι ειδικά στην κατηγορία των συζύγων οι οποίοι αρνούνται και να σκεφτούν το ενδεχόμενο ότι τους φοράει κέρατο η συμβία τους. Να το πω χοντρά. Είναι Ο μαλάκας, Ο καπετάν μαλάκας, Ο αρχιμαλάκας εκείνος ο σύζυγος που αποκλείει κάθε περίπτωση η γυναίκα του να βρεθεί πονηρά μ' άλλον. Επειδή είναι απόλυτα σίγουρος για τη δικιά του γυναίκα.

Να, ένα στοιχείο της τελευταίας έρευνας: Μετά από 7 χρόνια γάμου κατά 64,5% η γυναίκα δοκιμάζει κι άλλο κρεβάτι. Έχει ερωμένο, συστηματικό ή όχι. Παράνομη σχέση ή αρπαχτή μια κι έξω.

Μπαίνει στην κουβέντα το εύλογο ερώτημα: Πόσοι παντρεμένοι άντρες από το ποσοστό 64,5% των ''άπιστων'' γυναικών υποψιάζονται ότι η δική τους σύζυγος, η μάνα των παιδιών τους, την έχει βρει, την βρίσκει σε μεμονωμένες ή όχι ''αμαρτίες'' εκτός οικίας; Ούτε το 11%, λέω εγώ. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ Η... ΑΠΙΣΤΙΑ