ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ... ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

 

Η σεξουαλική πράξη. Η απόλυτα προσωπική στιγμή του καθένα, που όμως δεν είναι αποκλειστικά... δική του. Ο ατομισμός ισχύει στον αυνανισμό, που κι αυτός σεξουαλική πράξη είναι, χωρίς βέβαια την απαραίτητη παρουσία δεύτερου προσώπου. Χωρίς τη συμμετοχή άλλου.

Προσωπική στιγμή, ένα αυστηρά διαπροσωπικό γεγονός, διότι έρχονται στη σεξουαλική επαφή δύο άτομα, τα οποία δεν τους βλέπει κανένας άλλος. Δεν τους ακούει κανένας τρίτος. Δικαιολογημένα, λοιπόν, να υποστηρίζουν κάποιοι ότι στο σμίξιμο δύο γυμνών σωμάτων όλα επιτρέπονται. Κι όλα λέγονται.

Ναι, όμως, υπάρχουν κανόνες σε τούτο το μοναχικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο άνθρωποι σε ρόλους διαφορετικούς, συχνά όχι διακριτοί και μονοδιάστατοι. Βεβαίως, υπάρχουν κανόνες. Και οι κανόνες δεν αφορούν όρια και εμπόδια, στερεότυπα και κλισέ. Μ' άλλα λόγια οι εραστές ασπάζονται τους ταιριαστούς στους ίδιους κανόνες μόνο για να προσδώσουν τελετουργική ατμόσφαιρα στο σεξουαλικό δρώμενο και να ανεβάσουν ποιοτικά την σωματική και συναισθηματική τους απόλαυση.

Μη μπερδεύουμε την αναγκαιότητα των κανόνων προκειμένου να οριστεί τι είναι βρώμικο και κυριλάτο, ηθικό και πορνογραφικό, ακραίο και παραδοσιακό. Όλα, τα πάντα όλα, δηλαδή κάθε τι από το κλασικό μέχρι το ''απρεπές'' είναι αποδεκτό, «νομιμοποιείται» ερωτικά και σεξουαλικά όταν χαρίζει πρόσθετη ικανοποίηση στην πολύ δική τους προσωπική στιγμή.
Ανοιχτά, λοιπόν, είναι όλα στο πως οι δύο τους θα χαϊδευτούν, θα φιληθούν, θα παραδώσουν τα κορμιά τους ο ένας στον άλλον.
Και, επίσης, στις καυτές στιγμές όλα λέγονται, πολύ περισσότερο όταν κάποια αυτιά γουστάρουν με χίλια να ακούσουν λέξεις και ατάκες ανεβαστικές στα ντεσιμπέλ της ηδονής.

Σενάριο. Για πρώτη ή τρίτη φορά ο άντρας βρίσκεται στο κρεβάτι με γυναίκα. Αν αυτή είναι παντρεμένη, χωρισμένη, μια γυναίκα με αμέτρητα χιλιόμετρα γυμνή με επιβήτορα, πιθανότατα να περιμένει, να θέλει να την την ρωτήσει «Τι σε ερεθίζει περισσότερο;... ». Για να την παίξει αυτός στα προκαταρκτικά, να την τρίψει περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Μια τέτοια ερώτηση, ''Τι σε φτιάχνει, τσούλα μου;... '', από την άλλη, ίσως χαλάσει την γυναίκα που είναι σεμνή ή μια άλλη που θέλει να παραστήσει την πρωτάρα. Γιατί όταν η γκόμενα ερωτάται αν ανάβει π.χ. στο στήθος, στο λαιμό, πίσω από το αυτί, κάπου στην σπονδυλική στήλη, το εισπράττει με την υποψία να υπονοεί ο άλλος ότι από επάνω της έχει περάσει τουλάχιστον ένας λόχος. Ότι έχει σηκώσει πόδια αρκετές φορές, όχι μονάχα με δυο-τρεις άντρες, και ξέρει πια άριστα τη γεωγραφία της κορμάρας της, τα «ευαίσθητα», τα πιο ερωτογενή σημεία.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ... ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ