ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Ο έρωτας, η ερωτική πράξη, ήταν πάντα το ανάθεμα των πιο συντηρητικών οργανώσεων. Αντιληπτό. Το σεξ, η ελευθεριότητα στο σεξ θεωρούνταν επαναστατική ενέργεια, απειλή επικίνδυνη για την εξουσία. Γνωστά πράγματα αυτά.

Η εβραϊκή θρησκεία, από την οποία γεννήθηκε πρώτα ο χριστιανισμός και αργότερα ο μωαμεθανισμός, δεν ήταν και δεν είναι απλά μια θρησκεία. Δεν διδάσκει μόνο τι είναι Θεός και ποια η ζωή μετά θάνατο. Λέει στους πιστούς Εβραίους, ακόμα και σήμερα πως να συμπεριφέρονται σε κάθε τι. Πως να ντύνονται, πως να μιλάνε, τι να τρώνε, κάθε πότε να προσεύχονται, πως να συνουσιάζονται κλπ. κλπ. Στο ίδιο τροπάρι πάνω κάτω και το παπαδαριό στο χριστιανισμό και στο μουσουλμανισμό. Έτσι μας θέλει ο Θεός, άρα κάνετε αυτό, όχι εκείνο. Απόλυτη επέμβαση στην προσωπική ζωή του πιστού. Πιο σωστά σ' εκείνον που είναι κολλημένος με τη θρησκεία του.

Γιατί, λοιπόν, εγώ να μην κάνω την πλάκα μου. Δηλαδή; Καταγγέλλω την παγκόσμια επιχείρηση δυσφήμησης και γενικώτερα τον πόλεμο που δέχεται το στοματικό σεξ από κύκλους σκοτεινούς. Δεν έχω στοιχεία, αλλά υπόσχομαι να ερευνήσω τούτο το βρώμικο... σχέδιο κι έτσι να δικαιωθούν οι... υποψίες μου.
Μια ομάδα Βρετανών γιατρών «ανακάλυψε» κινδύνους που απειλούν την υγεία όποιων κάνουν στοματικό σεξ. Τι ακριβώς μας λένε; Πως δεν μεταδίδονται νοσήματα μονάχα με το συνηθισμένο, το συμβατικό τρόπο, τη διείσδυση του πέους στο αιδοίο, αλλά και με τη χρήση της γλώσσας.

Θυμίζω ότι Έλληνας πασίγνωστος αρχιερέας, μητροπολίτης μεγάλης πόλεως, σε συνέντευξή του σε κανάλι μίλησε για... καρκίνο! Όσοι κάνουν σεξουαλικό παιχνίδι με το στόμα, τα χείλη και τη γλώσσα, κινδυνεύουν να προσβληθούν από καρκίνο. Λοιπόν; Είμαι παράλογος εγώ να ψυλλιάζομαι πως παίζεται πλάνο αντεπαναστατικό και φιλοεξουσιαστικό με το σύνθημα ''Μένουμε στο παραδοσιακό τρόπο'' αλά ''Μένουμε Σπίτι'' λόγω πανδημίας;

Ο παπάς δεν είναι γιατρός. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, για να συστήνει ο μητροπολίτης να αποφεύγουμε το στοματικό, να του 'ρθε με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος. Δεν συμβουλεύει να αποφεύγουν οι γυναίκες το τρομπάρισμα του πέους, διότι κάτι τέτοιο είναι αμαρτία, το αναφέρουν τα ιερά βιβλία, όμως το είπε ο άγιος Παχούμιος και η οσία Πουλχερία. Μας λέει το άλλο, να το αποφεύγουμε μην πάθουμε... καρκίνο. Μήπως το στοματικό σεξ είναι αθώο, πέραν ότι είναι πολύ απολαυστικό, διότι επιστημονικά έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχουν καρκινογόνες ουσίες στο σπέρμα και στα υγρά των γεννητικών οργάνων.

Όσον αφορά τους Βρετανούς γιατρούς, οι ηλίθιοι συνιστούν προφυλακτικό. Ηλίθιοι και στημένοι. Το κράνος να το φορέσει ο άλλος όταν οδηγεί μοτοσυκλέτα. Όχι, ρε, και προφυλακτικό στο... στοματικό. Του την σπας και άντρα και της γυναίκας. Κι ακόμα, λένε, αν κάποιος βάλει στόμα στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, προηγουμένως να έχει τοποθετήσει ένα λεπτό προστατευτικό κάλυμμα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ... ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ