ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ!

 

Η κυρία είναι καψούρα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Κάθεται στην πέμπτη σειρά, δίπλα στον σύζυγό της και περιμένει με αγωνία να δει στη σκηνή τον πρωταγωνιστή της παράστασης, τον οποίον συχνά φαντασιώνεται σεξουαλικά στις μοναχικές στιγμές της φτωχής ερωτικής της ζωής. Πριν συνεχίσω, απαραίτητο να σημειώσω ότι αναφέρομαι σε αληθινό περιστατικό, το οποίο συμπεριλαμβάνεται σε αρκετές ακαδημαϊκές μελέτες περί αυνανισμού. Γνωστό πια στην εποχή μας ότι ο αυνανισμός δεν αποτελεί ταμπού, άρνηση, απαγόρευση, ανηθικότητα. Επιστήμονας που θα τολμήσει να ισχυριστεί σήμερα ότι κάνει κακό η μαλακία, η σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση, απλά θα αυτοδιασυρθεί. Ο αυνανισμός ωφελεί. Και είναι αναγκαίος, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται στο σανίδι του θεάτρου ο ηθοποιός, η αδυναμία της κυρίας. Το χέρι της ασυναίσθητα οδηγείται στο αιδοίο. Με το φουστάνι της αρχίζει να το τρίβει. Παρακολουθεί τον λατρεμένο της ηθοποιό και όσο γίνεται διακριτικά δεν σταματά το τρίψιμο, μέχρι που επέρχεται ο οργασμός.

Τα ζώα δεν μαλακίζονται, η πρακτική του αυνανισμού είναι στοιχείο που ξεχωρίζει τον άνθρωπο, κι αυτή είναι μια ακόμα υπεροχή του στο ζωικό βασίλειο. Εντάξει, κάποια ζώα κάνουν τη δουλειά, όμως όχι συνειδητά, δηλαδή δεν αποφασίζουν να κτυπήσουν μια μαλακία για να στανιάρουν, να ξελαμπικάρουν, όπως το επιχειρεί το δίποδο.

Στους αιώνες έχει φάει τη συκοφαντία της αρκούδας ο αυνανισμός. Ιδιαίτερα από τη θρησκεία. ''Μην τον παίζετε, θα τυφλωθείτε, θα τρελαθείτε, είναι αμαρτία, είναι ανωμαλία, είναι διαστροφή''. Κι άλλα τέτοια ανύπαρκτα.

Οι γονείς να ανησυχούν αν τα παιδιά τους, αγόρια και κορίτσια, κάνουν τη μαλακία και δεν... μαλακίζονται. Αν συμβαίνει αυτό, τότε να τα πάνε κατ' ευθείαν σε γιατρό, και σε ψυχολόγο. Πιτσιρικάδες, νέοι, μεσήλικες, ακόμα και υπερήλικες αν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους μη διστάζουν να καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση. Την έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.

Δεν υπάρχει καλύτερος, πιο ιδεώδης τρόπος στον άνθρωπο για να είναι ετοιμοπόλεμος σεξουαλικά από το να προπονεί, να γυμνάζει το σύστημά του. Νεκροθάφτης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας είναι η αγαμία, και μ΄ έναν μόνο τρόπο αντιμετωπίζεται στα σίγουρα, με την αυτοϊκανοποίηση. Να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον εαυτό του μόνος του.

Είναι και το άλλο, το πολύ κρίσιμο. Αν δεν εκσπερματίζει ο άνδρας, τότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες απέναντι στον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη. Μια παρενέργεια, από τις αρκετές αρνητικές. Και η γυναίκα έχει ανάγκη να το κάνει χωρίς παρέα, προκειμένου να προετοιμάζει τον οργανισμό της, ώστε να αποδέχεται πιο αποτελεσματικά το σπέρμα. Χωρίς αυτοϊκανοποίηση το αιδοίο της θα μοιάζει με χωράφι ακαλλιέργητο. Και δύσκολα θα παράγει καρπό.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟ... ΘΗΣΑΥΡΟ